Melikemsluu Zeynepozdek Çok küçük oldugu için ilk Alttan ultrasonla bakıldı ama bikaç gün sonra normal ultrasonda da gözüktü
Momdilay Pts günü adetim 2 gün gecikince baktırdım 483, sonra Çarşamba kontrol b-hcg baktım bu sefer 1198..pts günü keseyi görmek için gitcez inş bi sıkıntı yoktur..🙏 eğer istiyosan Allah gönlüne göre versin inş🙏🙏
OzgeSrc Kajuu Adetim 2 gün gecmisti 329 cikmsiti. Doktor ne vae ne yok diyebilirim degerlerinin 2 katina cikmasini bekleyelim demisti
OzgeSrc Kajuu Öyle düsünme 🙂 doktorlar birazda umutlandirmamak icin kesin konusmuyor. Simdi sen 2 günde bir beta Hcg baktiracaksin varsa şayet duzenli bi sekilde iki katina cikar umudunu kaybetme degerin yukselmiş sonucta canim Bide gec dollenme ihtimalide var her zaman unutma. Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz 😗
Kajuu OzgeSrc çok teşekkür ederim güzel bilgilendirmeleriniz için hem daha ilk genelik olmasıyla ve 21 yasında olamamın verdiği tecrübesizlik, bugün test yaptıracağım sonucunu yazıcağım sizlerede ❤️❤️
hafsaselannesi Kajuu 2 günde bir kan verdim düzenli yükseldi sende düzenli kan ver artışına bakar doktorun
OzgeSrc Kajuu cikmis biraz Tekrar yaptirirsin Bide adetin kac gun gecti canim? Hemen bi doktorla kalma
Kajuu Prensesgeliyor benim 26.65 cıktı doktor sağlıksı gebelik kürtaj yağacağız dedi başka doktora gittim pazar günü tekrar bakalım dedi