ChubbyOrange Kajuu doktora hemen gitmedim artışı takip ettim 2 gün sonra kan verdim 2 katı artmıştı sonra hesapladım değeri 2000 üstüne çıkınca doktora gittim :)
Nur1991 Kajuu Canım geç döllenme olabilir benim geç döllenmeymiş iki gün sonra kan verirsen daha iyi olur 40 a katlanır en az zaten değerin daha çok çok yenidir
DefneninMilasi Kajuu tabiki hamilesin ama iki gun dinra tekrar kanbver 2 katina cikip cikmadigini takip et. Eger duzenli yukseliyorsa 5 6. Hafta gibi keseyi de gorursun insallah.
Tlysfk Kajuu üç gün kala 155çıkmıştı. Değer düşük ya ondan demiştir doktor. Sizi ki gün sonra verin iki kat ya da daha fazla artması gerekiyor sağlıklı ise☺️
Kajuu DefneninMilasi inşAllah yaaa anneler dua ederken bana da edin 💕💕💕 birde kasıklarımda ağrı oluyor
Meowduman Kajuu 65 çıktı. Muhtemelen vardır bence adet gününün geçmesini bekleyin sürekli kan sonucu baktırmak psikolojini bozabilir
Nur1991 Kajuu Evet canım benim de ilk günlerde kasıklarda ağrı olmuştu bir de idrar de beyaz tortular sen kan ver en iyi sonucu öyle alırsın inşallah sağlıkla bir gebelik çıkar