LeylaCan Lale__ ben 27 den beri 28-29 çok yormamaya çalış kendini ayakta fazla durma oturmak yerine ayaklarını havaya kaldırıp uzan 🌸
elifeyy MMinee 1 cm açıklıkla mı 37 ye kdr gitti? İnşallah bende de yani bu durumu yaşayan herkesde öyle olur o haftaları görmek nasipolur🙏
MMinee elifeyy yok canım tamamen açıktı hunileşme ve kese sarkmasıyla beraber rahimde kapalı olan 1 cmdi. Doktorlarda şaşırmıştı nasıl gitti diye🙂 inşallah herkes sağsalim alır kucaklarına bebeklerini☺️☺️☺️
Lale__ Duygu19031903 Duygu19031903 kisa yani 25 in ustunde olmasi lazim bende 30 ama doktor kisa dedi ilac falan yazdi
Duygu19031903 Lale__ aaa öylemi. Benim doktorum elini soktu . Öyle 8 dedi ama sizinkisini nasıl ölçtü
Yaren55 Lale__ benimde en son gittimde 41 mm di çok bilmiyorum bn ama doktor çok iyi demişti 32 haftalıgım ikiz gebeyim
Lale__ Yaren55 41 cok guzel korkma hic ama altdan bakildiginda net gozukuyo bende ustden 46 denmisdi sancim kasilmam vardi baska doktora gitdim altdan bakdi 30 mll dedi
Yaren55 Lale__ bnimde alttan baktı ama nasıl bi saçmalıksa orda yardımcı kadın oluyodu bu nasıl ölçüyo nerde ölçme düğmesi diye sordu benimde sancım çıkıyodu
Duygu19031903 Lale__ Anladım canım. Doktor çok kısa değil dedi ama burda bakıyorum 40 falan yazmıslar o rahimin tamamımı acaba