Snkz EsraSercan111 valla söylemedi doktor ilk gün ben de korktum çünkü 45dkdan fazla sürdü 3.gune girdik hayatımı çok etkilemiyor oturunca biraz sıkıntı o da olsun o kadar😆
Snkz MinikMucize2019- canım rahmin açılmasını sağlıyor sancı baslayinca suya konuluyor o açıldıkça aciliyorsun umreye komşum gidince bana getirdi hakikaten 4saatte doğumunda bence yürüyüş sağlıklı kilo alımı ve bu ot vardı tabiki hiç bir şey tek başına ise yaramaz
MinikMucize2019- Snkz anladım peki nasıl kullanılıyor sadece suya mı atılacak yoksa içiliyor mu ben bilmiyorum ilk defa duydum dogumum da çok yakın yardımcı olurmusun
Snkz MinikMucize2019- ben içmedim canım suya koydum Ayetel Kürsi okudum Allah in sen bana yardımcı ol bu otu açtığın gibi rahmimi aç diye dua ettim
emine_altinisik Snkz allah bizlere de nasip etsin inşallah böyle bir doğum. Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın.
Snkz emine_altinisik amin canım bol bol yürü parktaki o açma hareketi olan aleti 15dk yap yürüme aparatını 15dk yap son 15gunde merdiven inme aparatını da 100defa yap inan bana çok işine yarayacak doğumda