Tubabulat2018 Snkz ayyy ne guzel anlatmissin ims benim dogumumda kolay olur boyle 😊 gözünüz aydın canım Allahım hayırlı ömür nasip etsin yası uzun olsun vatana millete ailesine hayırlı evlat olsun insaallah 😘
Tubabdullah Snkz sağlıkla büyütün inşallah, 7 den sonra yemek yemeyince bebek acıkır hissi oluyo bende siz doktorunuza danışınız mı
Snkz Tubabdullah danistim canım gün içinde ara ogunlerimi yiyordum bir de biz eşimin işi sebebiyle erken uyuyoruz yani yaz kış 11i gördüğümüz akşamlar çok nadirdir saat 10oldumu biter gün bize
Eylul__ Ngovercin eğer sorun yoksa bekleyin derim sancılar 5 dk da bire ininceye kadar çekin korkmayın bu sancıyla tüm günahlar dökülürmüş bebeğin gelişimine çok güzel etkileri var normal doğumun Allah hayırlı doğum nasip etsin 🌺
Ngovercin Eylul__ bebeğim 1 ayda hiç kilo almamış canım 😌 beklemenin ikimizede bir faydası yok sanırım 🙂🙏🏻
Snkz Caah amin amin Meryem Ana otu işe yaradı galiba çünkü ,7,de 4cm dedi 7.11de doğuma girdim herşey 4-7saatleri arasında oldu
Snkz Sevdaturhann kız uyanmiyor 😂😂 vuruyorum topuğuna burnunu sikiyorum ufluyorum altını açıyorum uzak yoldan geldi yorgun
NurEto Snkz ayyy çok güzel ya 💕 Allah analı babalı büyütsün inş allahım benim ve benim gibi bebişi olmayanlarda nasip etsin 🙏
Snkz Ngovercin hayırlısı olsun hakkında canım ben dogurmadan 2gun önce doktor bana ooo 3300 olmuş bir haftada 400grm almış dedi bebiskom doğdu 2985😂
Medinemedi Snkz allah analı babalı büyütsün inşallah sağ Salim ne güzel doğurmuşsun benimde şimdi 39+6dayız darısı bana inşallah 🤭
butterfly4 @Snkz çok teşekkür ederim ☺️ Allah’ın izniyle iyi düşünelim iyi olsun başka ne gelir ki elden 🥺