Twin_mother2 Mrb kızlar bgün 31 haftalik oldum Dr a gittim ikiz bebeklerim olacak kiloları 1.5 idi Dr en geç 34 te alabiliriz dedi bana acilen 3 haftada kızlarıma kilo aldıracak şeyler söyleyin lütfen ne kadar kilo alsa o kadar iyi ne yiyim ne içim allah askina
FSCMK Twin_mother2 muzun üstüne süt dök bilendşrdan geçir güzelce iç muzu özellikle yatmadan önce iç çok işe yarar ben 2 3 tane yiyorum muz
Selinhakan01 Ozden_altun yagli sut cikolata neskuik sutenkaristir ic bide kizarma az yagdada olsa kilo yapioyr ama ekmek yeme yumurta kizart kasarpeynirli patatesli
Twin_mother2 Selinhakan01 kaşarlı patates çok mantıklı ekmeği yasakladı Dr zaten kepekli yesem bişey olur mu acaba
Ozden_altun Twin_mother2 günde 1 tane muz yiyebilirsin kaşar da ben gidip geldikçe atıyordum dolaptan kesilmiş küp halinde çok kilolu değildi oğlum ama 3080 gr doğdu 38+5 de Eylül ayında
Tugba1234 Twin_mother2 sut ic canim gunde en az bir litre ve muz yogurt kayisi ceviz gece her uyandiginda sut ic aksam yatmadan muz ye
Tugce1634 Twin_mother2 halk ekmeğin yada unonun du sanırım.şekersiz tam tahıllı ekmekleri oluyor.ben onlardan yiyorum canım.sorun olmaz onlar,şayet şekerin varsa
Twin_mother2 Merveakbulut ya bi hoca bana sende sübyan var et iyi değil hamilelikte sana demişti korkuyorum yemege
melegiminannesi Bebekler değil sen kilo alırsın bebeğin kilosunun senin yediklerinle alakası yok sadece yağ biriktirirsin canım bana doktorum bu şekilde bilgi verdi
Gizemmali71 melegiminannesi ne alakası var o zaman yediğin yumurta vs şeyleri hiç yeme zararlı yiyecekler ye bebek etkilenmiyor diye.. öyle bişey yok bebek annenin sağlıklı beslenmesiyle kilo alır yoksa almaz
Asyagizem Twin_mother2 kuzu zaten ikiz gebeliğin var ve küvezde olmasından korkma dramam üzülüyorsun ama tekil gebelik te küvete alabiliyorlar bazen . Ayrıca ikizleri artık ne kadar erken alıyorlar ya çevren de hep 33 de alındı
Twin_mother2 Tugce1634 eşime söyliyim de alsın insülin direnci var ama ekmek kavun karpuz tatlı yasak dedi
Alessia Deletedmom0041 hurafe ve sacmalık canım bende hayatımda ılk kez burda duydum bebeklerı dusurten bır cın mı neymıs 🤣🤣🤣
Smnl Deletedmom0041 ben de aynı soruyu Google a sordum Allah beni kahretmesin ne hamile hamile çirkin şeylere bakıyorsam 🙈
Twin_mother2 Deletedmom0041 daha önce 4 düşük yaptım ve hepsi korkulu rüyalar sonrası kanamayla oldu bi hocaya gittim bi muska yaptı hamilelikte et yumurta soğan yeme dedi bnde dediğini yaptım çok şükür 5. Hamileliğim bu zamana geldi
Deletedmom0041 Alessia daha neler duyacağız acaba? Bu sübyanın et ile ilgisi ne? Hamile kadın et yemeden olur mu yaa
BurcuUur Alessia 4. De doğurdum ben muska yazdırdıktan sonra 3 ü de düştü gitmediğimiz doktor kalmadı sebebini bulamadılar hurafe değil Kuran’da yazıyor verdiği muskada zaten ayetel kürsi falan var cami hocasına git oda yazıverir sana