Arrzzu Bayanlar 13. Haftadayim acaba saçlarımı boyatmam bı sıkıntı yapar mı saç boyatan var mı doktoruma sormayı unutmuşum 😊
Gizemyucel Arrzzu 4. Ayın dolduktan sonra kimyasal içermeyen boyalar ile boyamanda sakınca yok ama bu haftalar bebegin için önemli dikkat etmende fayda var canım 😇
Melegimveben Arrzzu 9. haftadayım biraz daha bekle bence canım ben sordumda bitkisel boyayla bile kesinlikle boyanmıcak dedi doktor😘
YazCilegi Arrzzu sanırım her doktorun fikri bu konuda farklı. Benim doktorum kimyasalın kokusuna magruz kalmadıgın sürece sıkıntı yok 3.aydan sonra boyayabilirsin dedi. Ben ağzıma maske takıp boyatmıstım cok şükür bişey olmadı.
Umayyyy Arrzzu bugün daha sordum ki tecrübeli cok iyi güvenilir bi doktordur 20 haftadan önce unut dedi. 🤷🏻
Esraevrn 35 haftalık hamileyim ben doktoruma sorduğumda eğer beyazın varsa ve çok rahatsız ediyorsa organikle boya dedi ama ben boyatmayacağım bu kadar zaman bekledim 1 2 ay daha beklerim
Ezgi2969 Beyazlarınız yoksa rahatsız edici bi görüntüsü yoksa bence hiç tehlikeye atmaya gerek yok canım evet insan kendini bakımsız hissediyor hamilelikte ama sonu güzel olacak inşallah biraz sabır ☺
Osse Ezgi2969 evet ya diplerim çok berbat durumda 30 haftalığım ama boyatmadım hala. Emzirme döneminde boyayabiliyormuyuz peki ?
Ezgi2969 Osse çok rahatsız eder bilirim canım valla kuaförüme sordum bişey olmayacağını söyledi lakin annem boyatmıştı kardeşimi emzirme döneminde kardeşimde idrarırda kırmızılıklar olmuştu ama tabi dr sormak gerek
Simgeee Bende 3 aylık oldum doktora sordum boyatabilrsin dedi boyattım :/ şuanlık bir problem Yok gibi
Osse Ezgi2969 yaaa demek geçiyor süte de şimdi daha da korktum peki diplerine çok girmeden boyatmasak olur mu canım öyşe de etkiler mi ki acaba