Edaaliblog Betuk vallahi ben 36 haftaadayım hala ayarlamadım canım 🙈 Sanırım bugün ayarlıycam akşam serinliğinde 💁🏻♀️
esra1907 Betuk 32. haftada erken doğum riskim var diye hazırladım şuan 34+2 olduk bebeğim gelmedi çok şükür 😂
123annecim Betuk şuan 34 +3 haftasındayım bu hafta sonu hazırlayacağım İnşAllah çünkü çok ağırlaştım geç bile kaldım.
TazeAnne25 Betuk 36+ 3 haftalık hamileyim hafta sonu hazırladım 36 ken ne olur ne olmaz hazır olsun ☺
Edaaliblog Betuk Zamanın varsa ve bence kendinide iyi hissederken , hazırla canım belli olmaz bi anda bişey olsa o telaşla ne alıcam derdine düşmezsin kafan rahat tüm eksiğini hazırla çok ağırlaşmadan kenarda dursun 😘 Ben bu akşam hazırlıycam yıkandı herşeyi
Betuk Edaaliblog ben çoktan yıkayıp ütüledim Bi çantaya koymak kaldı. Kırışır diyede acele etmek istemiyorum 😊 Ama şöyle bişeyde var benim çok ağrılarım vardı geceleri yatamıyorum Bi kaç gündür hamile değilmişim gibi hissediyorum evham da yapmak istemiyorum. Çok hareketliydi şimdi ise hareketli ama sert hissetmiyorum hafif dokunup geçiyor sanki. Yarın kontrolüm var ondan sonra bakarım duruma göre hazırlarım herhalde 😊
Edaaliblog Betuk geçmiş olsunn canım 😘 Allahın izniyle bir sıkıntı cıkmaz o zaman yarından sonra bakarsın 🙊