Elosunannesi Kizlar burdan ogrendim bu bilgiyi sizce dogruluk payi var mi yuvarlak olunca kiz fasulye seklinde olunca erkek olur diolar sizin keseniz ne sekilde ve cinsiyetlerinz ne ogrenebilrmiyim
Fatmisko Elosunannesi benim biraz fasulye gibiydi doktorum kesin olmamakla birlikte erkek dedi ama keseyle belli olurmu cinsiyet bilmiyorum canım
Elosunannesi Fatmisko bana da cok tuhaf bi tahmin yontemi geldi ama burda ki anneler cok çılgınlar hic hic bise belli olmayan ulturason fotolrndan bile hemn kirk yillik doktr gibi cinsiyet tahmini soyluyolar bnde o yuzden bi post acip bi istatislik yapiim dedim kac tanenin ki dogru cikicak die
Nesliiiiiiiii Elosunannesi bide bebek kesenin solundaysa erkek sağındaysa kız mış oda tuttu bende bebek soldaydı 😂
Nesliiiiiiiii AYsegulusal aaa bende 5 ay boyunca öğrenemedim 5 aylıkken erkek denildi sonra nasıl kız dediler erkekte te yanılıyolarmıymış hadi kızda yanılabiliyorda😂çünkü ben hep kız hissediyorum nedense😊
Esesen Nesliiiiiiiii bana da sağındaysa erkek solundaysa kız dediler sağdaydı erkek oldu😂😂 @Elosunannesi
Nesliiiiiiiii AYsegulusal aynen öle hayırlısıyla vakti zamanında sağlıkla gelsinlerde önemli olan o😊🙏🏻
gamzosgamzos Benimde fasulye idi hatta ultrason kagidini her goren kesin erkek dedi ama Rabbim nasip ederse Ecrin Dua'm olucak 😍