Bsrylmz Merveee1 36+5 de 2700 dü ve doktorum kilosunun normal olduğunu sadece kilolu bebek olmadığını gayet sağlıklı olduğunu hatta kilo alsın diye çok yemek yeme sakın gibi öğütlerde bulundu ki bence doktorunuz abartmış
MinikPrensesAnnesi Merveee1 seninki azsa ben öleyim😅35+4üz bugün gittik dra 2400dedi bize hep az diyo alıştık artık minik bi bebek olcak belli🌸
Merveee1 MinikPrensesAnnesi yaa kocama bide iri bi bebek bekleme diyor eşim zaten çok takıntılı sinir oldum 😒😒😒
MinikPrensesAnnesi Semaaonursnmz 2300kg olan bebeği annesinin yanına verip eve gönderiyorlar yani öyle mi☺️ Ben hep 2500ün altında olursa vermezler diye korkuyorum
Semaaonursnmz MinikPrensesAnnesi yok canım evde şu an iki gün yattı hastanede o emme durumuna bağlı ilk an o bebişi yoğun bakıma aldılar bi kaç saat nefes sorunu çekti ama şimdi evinde çok şükür bakma doktoruna gayet iyi zatem bu kilo meselesi çok önemli değil büyüklerden kalan bi şey bilinç altımıza yerleşmiş çok kilolu doğsa da zayıf da doğsa sağlığı yerinde olsun kilolu doğup sağlığı yerinde olmasa neye yarar hiç takma kafana bunu 🌸 kızın mı olacak oğlun mu
Kerem_alyadua MinikPrensesAnnesi benm oğlum 35 haftalık 2270gram doğdu küveze girmedi hatta 2kiloya düstü
MinikPrensesAnnesi Semaaonursnmz ilk kilosu az dediğinde takmıştım baya yediklerime falan çok dikkat etmiştim ama sonrasında da aynı devam edince genetik olduğuna inandım bende 2600doğmuşum neyim eksik😂sağlıklı olsun da önemli olan o diyorum artık🙏Kızım olucak bu arada🌸
mk123 Merveee1 bu kiloyu nasil iyi bulmuo şaştım valla, drnuz iri bebek meraklisi herhalde, benim 34 haftada 2.380 olmasina ragmn dr gayet iyi haftasiyla uyumlu dedi, bence hic kafaniza takmyin saglikli olsun alirlar bebeklr, ki sizin cok iyide masallah
Semaaonursnmz MinikPrensesAnnesi hayırlı olsun canım kız bebekler daha zayıf doğar diye bi şey duyöuştum ama ne kadar doğru bilemem tıpta böyle bi şey yok tabi 😅 rabbim sağ salim kucağına aldırsın da dediğin gibi bak sende 2600 doğmuşsun şu an sağlıklısın 😂 takma böyle şeyleri bende ilk başta çocuğum kilo alacak diye her şey dedim önğme geleni 13 kilo aldım daha 6.ay bitecek 🙈
ozlemky Merveee1 ben şuan 36+2 yim ve 2750 😊 ve benim bebeğimin karın çevresinde 2 haftalık gerilik var ona rağmen böyle. Bence çok iyi kilosu 👍 eğer başka problemler yoksa hiç dert etmeyin.
MinikPrensesAnnesi Semaaonursnmz hangimiz aynı hatayı yapmadık ki 😂🙈 Bende 7.aya kadar 10kilo aldım sonra bebeğin proteinle kilo aldığına ikna olunca dikkat etmeye başladım şekeri tatlıyı azalttım beyaz ekmek yerine tahıllı ekmeğe geçtim tatlı yerine kuru meyve yemeyi öğrendim şimdi 7 haftada 1kilo aldım😊 sende biraz dikkat edersen bişey olmaz bide yürüyüş falan yapmadığım halde böyleyim önemli olan çok değil sağlıklı beslenmek💪🏻
aslihanyilmaz Merveee1 Canım ben 37+5 im bebeğim 2.900 doktor bana gayet normal dedi. Sanırım senin doktorun kilolu bebeklerden hoslaniyo😂 takma kafana haftasına göre cok iyi bence maşallah
MinikPrensesAnnesi Merveee1 sen eşine benim bebeğimi örnek ver bişey derse😀 daha ne olsun bebek bu sonuçta sağlıklı olsun da yeter🌸
Asliyildirim Merveee1 kız daha nolsun, sen boşver o manyak doktoru hazır sezaryen olacak diye dörtbuçuk kilo doğsun da gören maşallah desin istiyo herhalde 😂 senin 38. Haftana kadar bebeğin 3buçuk kiloya yanaşır. Sağlıkla gelsin inşallah. Son haftalarda den de yemene içmene dikkat et protein ağırlıklı beslen bari
sydtns Merveee1 az mı ? 36 da 2600 le doğum yaptım acil ama bebeğin kilosu haftasına göte normaldi takılma kilosuna
sydtns Merveee1 bir sıkıntısı olmadı çok şükğr canım sezeryan sonrası sadece 3 gün sütüm gelmedi mama verdik ama şimdi sütte var emiyor uyuyır sağlıklı