esra1907 Arkadaslar Lansinoh elektrikli göğüs pompası var bende bu mochi pompaya ihtiyacım olmaz dimi??
DenizGS Benim de lansinoh pompam var ama mochi yi cok oneriyorlar instagramdan vs takip ettim suracikta bekliyim bende. Çalışan bayanlar icin cok kolaylik salgliyormus . Suan kendi sayfasinda 100 lira
Prensesgeliyor DenizGS hiç sağma işlemi yapmadan kendi sütü nasıl topluyor hala kafamda soru işareti bende çok merak ediyorum gerçekten açıklamasında yazdığı gibi ise yariyormu diye
Hnurb esra1907 kendisi tek başına bir pompa zaten manuel gibi. Elektrikliye gerek yok diye düşünüyorum yine kullanan varsa fikrini söylesin ben henüz almadım
Mutlu_E Kesinlikle almalısınız asla pişman olmazsınız, biz bi tanıdığımla aldık ben henüz doğurmadım o doğurdu bebeğini emziriyor gerektiğinde mochi ile sağıyor ve aşırı iyi ❤️
Taneminci Bende aldım ama henüz kullanmadım yorumları gayet güzel lansinohta aynı pompadan çıkardı bilginiz olsun ☺️
esra1907 Taneminci evet gördüm canım ama işte elektrikli aldığım için bu pompaya gerek var mı diye merak ediyorum 🙄
Taneminci esra1907 elektrikliler can acıtıyormuş diye duydum ya ama memnun olanda var anlam veremedim o yüzden en başında almaya cesaret edemedim 🤔