Hderya Merhaba bayanlar bebek arabalarinda puset oluyor ya o pusetleri normal kendi arabamizda kullanabiliyormuyuz acabaa bilgisi olan varmi bebek arabasi alacagim. Travel sistem bebek arabasi dusunuyorum. Cikip bakmadim bilgisi olan varsa bilgi verirmi 🙂
BesteCanerKutluzolu Hderya travel sistemlerdekilerin hepsi oto koktuğu gibi emniyet kemeriyle bağlanıyor diye biliyorum bizim ki öyle mesela puset dediğiniz şey ana kucağı dedikleri ama dimi
minnakmina Hderya bende travel sistem aldım puseti kendi arabanda eminyet kemerini takarak kullanabiliyorsun canım
Aslihusein Hderya Canım arabaya oluyor sıkıntı yok istediğin gibi kullanabilirsin bende krafat pro fit aldım bebek arabası ve çok memnunum şuan e bebekte de indirim var tavsiye ederim.
Hderya Evt hani bebek arabalarinda ana kucaklari oluyor ya onlari oto koltugu olarak kullanabiliyormuyuz onu sordum 😊
Drngrkm Hderya kullaniliyor canim ama gercekten koruyucu olmasi icin avrupa birligi standartlarina uygun olanlarini tercih edin guvenlik acisindan.
Hderya minnakmina tskkr ediyorum bunu ogrenmek istyrdum kendi arabam var..Alacagim bebek arabasida ona uyumlu olsun istyrm 😊