Bilen bilir 37+3 hamileyim ve dün sabah4buçukta kanama geldi nişanım geldi sanıyordum konyada hep gittiğim özel hastanenin aciline gittim dün. Doğumhanedeki ebe nst ye aldı muayene etti açılma sancı su olmadığı için doktoruma bilgi verip eve gönderildim nişan dediler ve diğer belirtiler olduğunda gel dediler. Ancak dün sabahtan beri ne düzenli sancı oldu ne başka bir şey.. Bu sabah uyanınca içimde bi huzursuzluk dedim ki doktora gidelim beni takip eden doktor hiç görmedi nişan geldiğinden beri ve ben gelen akıntının nişan olup olmadığından emin değilim çünkü gün içerisinde kahverengiye dönüp damla damla gelmeye devam ediyor. Neyse doktora gittik. Doktorum beni görmeden sekreteriyle dopumhaneye yolladı oraya geleceğim dedi ama ben doğumhaneye gittiğimde ebeyi arayıp siz muayene edin dedi. Ebenin muayenesinde de açılma vs yine olmadığı için doktoru arayıp bilgi verdiler, doktor da önce benim yanıma gönderin doğum eğitimi hakkında konuşacağım dedi. Gittim doktora bana kurduğu cümle aynem şu"sende çok kaygı var çok kaygılı görüyorum seni bu kaygı bebeğini otizmli bile yapar mutlaka doğum eğitimi almalısın." ısrarla kaygılı olmadığımı, bilinçli olduğumu ve doktorum olarak onun beni görmesini istediğimi söyledim ama aynı şekilde saçmalamaya devam etti. Asabım bozulmuş olarak çıktım. Doğum eğitimi diye tutturduğu olayı kendi yönlendirdiği ebe veriyor ve 300 liradan başlıyor, sektör oluşturmuşlar kendi aralarında anlayacağınız. Çıktım kızgınlıkla, eşim ve anneme anlattım ben bi daha bu doktora gelmem doğumu da yapmam dedim. ultrasonla bakıp sudan mı geliyor, bebekle ilgili bişey var mı bi de ben bakayım şu kanamaya demedi bile.. Hastaneden çıkınca konyaya taşınmadan önce araştırdığım başka bir hastane ve doktor vardı doğrudan ona gittik. Yardımcı oldular ve ŞOK! Gelen nişan değilmiş, mantar engeksiyonu olmuşum, vücudum enfeksiyonu atıyormuş, doğuma hazırlanoyormuş, dahası plasenta ilerideymiş, yaşlanmaya başlamış ve bebeğin başı ilerideymiş. 1 cm daha genişlerse sezeryan olmam gerekecekmiş. Gittiğim yeni doktor enfeksiyonun bir kısmını temizledi, güzel güzel herşeyi anlattı, ilgilendi, 3 günde bir kontrol edeceğini söyledi. Tam memnuniyetle yanından çıktım. Hastaneyi de doktoru da 38. Haftada değiştirmiş oldum anlayacağınız. Sizlerle de paylaşmak istedim. Benim gibi kanama vs yaşayan var mı bilmiyorum ama doktorunuza güvenmek çok önemli hanımlar!