Seda3434 canım 25.07 de sezaryen ile zorunlu dogum yaptım tabiki bu bir ameliyat oldugu için her seyi güzel geçen normal dogumda gördügümüz hemen ayağa kalkma olmuyor.. hastamede geçirecegin ilk 2 günden korkma bn epidural anestezi aldık iyiki onu tercih etmiş epidural yerini hemn çıkarmıyorlar ve oradan 2 saatte bir agrıların için agrı kesici yapılıyor bana çok iyü geldi ilk ayağa kalktıgımda lavobaya kadar gidebildim sonra başım döndü ayağa kalkmadan bi komposta meyve suyu bişeler yanında olsun iç öle kalk benm kan şekerim düştü gözlerim karardı hemn tekrar yatmak zorunda kaldım ama 2. Ayaga kalkmam gayet güzeldi .. dik bir şekilde yüreyerek hastaneden cıkısımı yaptım çok şükür.. fakt evde emzirebilmek için kendimi çok zorladım bebeğe eğildim kalktım derken 3. Gün akşamı ve 4. Gün de dogrulupta yürüyemedim bile sana en büyük tavsiyem kesinlikle yaranı zorlama sağ sütünü verde yine de kendini çok zorlama 3. 4. Gün ilk günlerden daha çok daha kötü oldum yanma oluştu resmen ağladım en büyük tavsiyem bu 4. Günde olsa emzirmeye başlayabilirsin hemde süt gelmiş oluyor bn daha tam süt gelmeden emzirmeye çalştırıldım böyle oldum.. sen sen ol çok yorulsanda hadi dayan biraz daha diyenleri dinleme canım yandı de bırak ertesi gün ver