Busepnr Doğumuma az kaldı , sizler Doğumdan ne kadar sonra saçlarını boyattınız acaba ??? 🥰 değişim için çok sabırsızlanıyorum 🥳
Alessia Busepnr 27 haftalıgım 13 haftalıkken doktoruma sorarak boyatıyorum aynada kendımı oyle gormeye tahamulum yok🤣 2 ayda bır dıp boya yaptırıyorum
Efsoo Busepnr ben 9 aydir boyatmiyorum saclarimi.9 aydir hamilelik dolayi.dogumdan 40 cikdkkdan sonra boyaticam insallah.ama saclarimi kesdirdim😂uçlari kotu gorunuyordu.saclarkmi ombirie yaptirmisdim sarılari supurge gibi gorunugordu kesdirince supurge yerleri gitti sarilar simdi cok guzel duruyor.boyatmadim o uzden.hemde dogumuma az var dedim..ne olir olmaz dedim.dogunca yaptiricam insallah
Busepnr Alessia valla benim de ilk defa bu kadar dip boyam geldi , saçlarımaaaa tahammülüm yok gerçekten 😂 belki doktoruma sorsam boyat derdi ama ben boyatmadım hem hamileyim hem astım var sağlık sorunu yaşamamak adına hala bekliyorum 😂😂😂😂😂
Busepnr Efsoo hahahahah gerçekten önemli şeyler , hem zayıflamak hem saçını boyatmak 😂 değişim istiyorum kendimi yenilemek . Doğumum olsun hemen zayıflayıp saçımı yaptırmak derdi sardı beni 😂 inşallah emziriyorsun yaptırma diyen çıkmaz 😂😂😂😂🚧
Alessia Busepnr organık boyayla boyattım canım boyayıda zerre kokmadıgı halde dısarda surdurdum solumamak adına.. Boya kana gecen bırsey degıl cunku.. gebelıkten saclar cok cabuk uzuyor saclarda sarı olunca dıpler ınanılmaz kotu duruyor lımon satan cıngeneler gıbı duruyordu🤣
Efsoo Busepnr emziren anneler boyatmiyormuki?kiz delirtme beni haa😂😂😂😂ya ben su an aklimda onlar sen gibi Hayallarim: 1.dogunca zayiflamak icin diyet yapcam 2.saclarimi boyaticam 3.yuzumun tuyleri sapla almakdan kurtulup epilyasiona gidicem😂😂😂 Super hayallerim var dimi?😃😂😂😂😂😂 Insalalh sen demis emziriyorsun oyle yapma demezler😂
Busepnr Alessia hahahahhaha inanırmısınnnn esmerim ve Doğumdan önceki sarılarım o haldeler 😂😂😂😂😂😂 ama dip ayrı uç ayrı boyattığım için benim bitkisel boyatmam bile imkansız 😂😂😂😂 neyse ki Doğuma az kaldı . 🥳🥳🥳🥳
Alessia Busepnr orielle acıyorlardı onceden oyle kullu tonunda oluyordu ama buda fena degıl hafıf dorelık var ama hıc yoktan ıyıdır dedım🤣
Busepnr Alessia kabullendik artık ahhahahaha 😂😂😂😂 ama benim çokkk dore dore oldu hamileliğimin ilk ayın da keşke tek renk yapıp bekleseydim 😂😂😂😂😂