Elif_murat Miek çünkü aldığımız kilolar aslında yağ değil. Yani normal zamanda alacak olsa böyle veremeyeiz. Bunlar dokularda biriken amniyotik sıvılar, pelsanta vs vs. ( ben kendimi böyle teselli edicem ) 😁😁
R_Arslan Elif_murat canim uzulme inanki suan birsuru de odem var vucudunda bi dogur o kilonun yarisi gidecek sonra emzirdikce yemeyi de abartmadikca kalan kilon da gitcek hatta eski kilosunun da altina inenler var kafana takma❤ bebiste sende saglikli olun gerisi hallolur😍
Elif_murat R_Arslan normalde hep zayıf oldum, insan kendini böyle gerince tuhaf oluyor. Bu bacak diyorum şişti nasıl geri inecek, nasıl incelecek.bir de kız çocukta tampon büyür derler. Aynen öyle de oluyor🙈🙈 ama içimi rahatlattın çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Elif_murat ZehraAlbayrak zaten mantıklı da değil ☺️☺️ Sadece gebelikte kaynaklı. Ben gebelik şekerimi de ölçtürdüm gayet normal. Vitamin değerlerim herşey çok şükür. Kesinlikle yemekten de değil. Her duyan sen toplamda alman gerekeni şimdi almışsın diyor ama ne yapabilirim ki 🤷♀️
ZehraAlbayrak Elif_murat toplamda almaniz gerekeni almamissiniz demek tikayin kulaklarinizi olsun bitsin😀
Hllswm Nl-oguz3561 ben normalde cok ekmek tüketen biri değilim saglıklı ne varsa yedim özel bişi yapmadım aa hamileyim die abartmadım her zmnli gibi yiyorum cnm
Iremgokce Nl-oguz3561 ilk gğnlrt oynar direk çünkğ vücut şişyo göğüsler falan önemli olan sonradan düzene oturtmak
Tgt Alessia bende her sabah yürüyorum son ayımdayım 36+ 4 haftalığım bebeğim minyon kalmış 2.350 beslenmene biraz daha ağırlık ver dedi doktor anlamadım sabahları falan haşlanmış yumurtamı eksik etmiyordum şimdi herşeyi yemeye başladım 😊