Deletedmom2224 Mlkcan betaya göre hafta hesaplanamaz. Son adet tarihinize göre hesaplanır. Tam haftası da ultrasonda belli olur
Mlkcan Deletedmom2224 DemetDigesu Bebisim_1208 son adet tarihime göre 7 hafta 5 gün diye çıkıyor bu uygulama beta düşük mü sizce
Deletedmom2224 Mlkcan Evet bu deger düşük büyük ihtimalle geç döllenme olmuştur. En yakın zamanda bir doktora gidin hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Zade Mlkcan Beta değerinin düşğklüğüne yüksekliğine göre gebelik hakkında bir kanıya varılmıyor .. Siz sadece iki gün de bir iki katına çıkıyor mu değersiniz onu gözlemleyin .
Bebisim_1208 Mlkcan hiç farketmiyor bn özele gittim doktor 829 da bebek görünmez dedi ısrar ettim bebek yerlesmisti
Mlkcan Deletedmom2224 ya devlete gittim ama kan sonucumu internetten baktım adam biraz iticiydi ilgilenmedi yani bende gitmek istemedim o yüzden merak ettim kaç haftalıktır diye ama başka doktora gidicem
Deletedmom2224 Mlkcan devlet pek ilgilenmiyor zaten malesef ultrasonlari da çok eski varsa durumunuz özele gitmenizi tavsiye ederim 😊
Zade Mlkcan Tamamdır şimdilik herşey yolunda demektir bu :) Değerinşz biraz daha artın keseyi görür sonra ki hafta da inşallah kalp sesini duyarsınız