irem01 Buseersoy cok karmasik geciyor 😊 sıcaklar artık zorluyor bi yandan da heyecan sabırsızlık var tabi. sende durumlar nasıl?
ipeksm Buseersoy bebeğim 2100 Gr olmuş. Ben 15 kilo almışım😖 inanamıyorum hala. Bir de karnımın alt tarafı kaşıklarımda ağrı başladı 32. Haftaya girince.. siz de oluyor mu? Doktor magnezyum verdi. Özellikle sağ kasıkta
busragokce Buseersoy ilk defa dün gece mide yanması yasadim o neydi bee dedim o kadar cok oldu ki ama ilk defaaaa
irem01 Buseersoy bende sol tarafa yatmaya çalıştığımdan uyurken belim agriyo ama uykusuzluk yaşamıyorum çok şükür. tabi surekli tekmeleyip uykudan uyandırıyor minik kızım 🥰🥰
irem01 Buseersoy hamileyken hangi saatlerde uyuyup hangi saatlerde uyaniksa dogunca da ayni saatlerde uyur diyorlar eğer doğruysa şanslısın gece rahat uyursun 😊😊
irem01 Buseersoy zaten annene ne cektirdiysen onu bebeğin sana cektirirmis😂😂 şimdiki aklım olsa çocukken çok akıllı uslu dururdum 😂😂
irem01 hilal_2323 31de gitmedim ama 32ye kadar haftada en az 200 gram daha alır bebişin. her bebeğin gelisimi kendine özgü oluyor başkalarıyla kıyaslayıp zayıf veya kilolu demek çok doğru değil canım
irem01 Buseersoy banu çiftçi diye bi doktor var onun programında haftalık ortalama kilo boy gosteriyor benim basindan beri hep o programla ayni kiloda ilerliyor boyle devam ederse 40 haftada 3 bucuk olur diye düşünüyorum
hilal_2323 irem01 doktorum normal dedi canım merak ettiğim için soruyorum göbeğim içten geniş demek ki ☺️
Buseersoy irem01 doktorda öyle dedi sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil 😌 ama elede gelsin ben bebeğime tek bakıcam yanımda 1hafta bile duurucak kimse yok bilgili ondan azcık ele gelsin istiyorum ilk gebeliğim😂
irem01 Buseersoy tabiki haklisin da bi de normal doğum olursa onu doğurması var çok ta büyük olmasın dışarıda da kilo alırlar 😊😊