Jems Merhaba arkadaşlar ben 1 yıldır çocuk istiyorum rahîm iltihablanmasi var ddi doktor ilaç verdi geçmiyor ne yapmam lazım bu sorunu yaşayan oldu mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Aynur63 Jems aynısı bendede olmuştu doktor igne ilaç verdi bide ben soğan kürü yaptım diger ay hamile kaldım
Simos44 Jems Bahsettiğiniz sistit değil de rahim iltihabıysa doktor böyle dediyse çok detaylı inceleme yapılmalı. Rahim iltihabı çok sinsi ve kolayca yeniyen ve normal antibiyotikle geçmeyen bi durum. Dr çağrı Gülümser var instagramda onu takip edip bulabilirseniz detaylı anlatmış. Rahimden küçük bi parça alınıp enfeksiyon sebebi detaylı araştırma ile ortaya koyulup uzun süreli ve güçlü antibiyotikle tedavi edilmeli diyo. Normal yapılan testlerden öte ileri tetkiklerle araştırılmalı diyo. Geçmiş olsun.
Buzii Biraz ilkel olucak ama benim Halamda kalamıyordu adet döneminde ısırgan kaynatıp su buharına çömelmişti Yanımda yaptı, o ay hamile kaldı. Herkes de işe yarar mı bilmiyorum yine de sen bilirsin
Simos44 Aynur63 soğan kürünü bende yaptım iltihaplar için çok etkili gerçekten aktığını dahi hissediyorsunuz. Ama şöyle bi sorun oluştu. Daha önce midemle ilgili en ufak bir sorun yaşamamıştım. Zaten soğan kürü mide rahatsızlığı olan yapmasın diyorlar. Benim normalde ne ağrı ne bişe yoktu soğan küründen sonra ne yazık ki çok sorun çektim. Şimdi normal soğan dahi çok az yiyorum. Bir sürü de tedavi oldum . O yüzden çok dikkatli yapılmalı. :/ Jems hele ki mide sorunu varsa asla denemeyin derim
Aynur63 Jems valla 15 gün yaptım aç karnına iki bardak hazır su kaynattım önce bir soğanı 4 e bölüp 6-7 dk kaynatıp içtim soğan kırmızı kabuklu içide beyaz olmasına dikkat edin bide 15 günü geçmesin ender saraç videolarıı var bu konu hakkında bakabilirsin şifa olur inş🤲🏻
Aynur63 Simos44 valla bende midede bi sorun yapmadı ki midemde sıkıntı vardı yani demek ki kişiden kişiye degişiyor ama dediginiz gibi çok etkili yani bende yapınca çık afedersiniz peçete koydugumda koyu akıntılar oluyordu iltihap akıodu yani