Bilge28 12+2 yim bugün dr bğyük ihtimalle erkek dedi. Erkek denipte sonradann kız haberi alan varmııı????
[silindi] Bilge28 cinsiyet yanılması İle ilgili binlerce post var, neden post arattırmak yerine aynı konu başlıklı postları açıp durursunuz ?
CerenKG Bilge28 ben 🙋🏼♀️ 12. Haftada %80 erken demişti 16da kız dedi. 34. Haftalığım hala her muayenede soruyorum bende 🙈
Aslicrn Bilge28 11 de erkek dendi 13 de kiza benziyo dediler degisiyo ilk baslarda garanti olsn diye 16 yi bekliyoruz
cansuaydin Bilge28 bana önce erkek olabilir çıkıntı baya belirgin dendi, onra ikili taramada kızımızı gorduk😅🐣
Hln-dyr banada o şekilde erkek denildi tahmini.16 haftada net erkek olduğu anlaşıldı. doktorlar yanlışlık olmasın diye garanti vermezler
Bilge28 [silindi] [silindi] bi post insanı nası bu kadar rahatsız edebilir , ilginç. İlgini çekmiyorsa girip okuma zaman kaybetme canm ok?
Aslicrn CerenKG bisey sorucam erkek dediklerinde bacak arasindanmi gorduler cinsiyeti yoksa yan pozisyondami😂 biz resmen pipiyi gorduk erkek dedi doktor smdide baska doktor kiza benziyo dedi anlamadm kayboldu heralde pipisi😂 gerci icten icede kiz istiyorm🙈
CerenKG Aslicrn yaa sorma bacak arasından bir de pipiyi işaretledi bu da pipisi diye😂🙈 bir ay sonra bi gittik şok 😳 eşimde bende kız istiyorduk allah biliyor ama erkek diyince ona da o an alıştık bir ay oğlum diye sevdik ismini bile koyduk sonra değişince azıcık bozulduk 😂 şimdi kızımıza isim bulamadık hala 🤦🏼♀️😂
Mervetekmn Aslicrn benım 19 hafta doktor çıkıntı var dedı kordonda olabılır oyuzden 3hafta sonra net olsun bakalım dedi
sevgitekes Bilge28 11+3 te erkek demişti pipisini gördüm falan 15 te kıza benzetti 16 da kız dedi değişebilir
Afra34 12.haftada tahmin söylüyorlar sanırım ama yanılma payı yüksek olabiliyor bize özel olduğu halde erken daha dedi söylemedi hiçbir şey, o aralar benzerlik olabilir zamanla gelişiyor bebek 16 da net belli olur büyük ihtimal
[silindi] Bilge28 benim sorunlu arkadaşım, aynı konulardaki ve çok da önem arz etmeyen binlerce post paylaşılınca gerçekten cevaplanmaya ihtiyaç duyulan postlar arkada kalıyor ve gözden kayboluyor. Sen o kadar boş soru sormuşsun ki google de bile binlerce cevabı var. Ve kimden ne cevap alırsan al hiç bir zaman bu kadar erken bakılan cinsiyetin değişip değişmeyeceği durumunda emin olamazsın!!! Şimdi aldığın cevaplar sonucunda cinsiyetten emin olabildin mi hasta insan ?
Btln Bakalım bizimki de erkeğe benziyor dedi 12+3 , 16 da tekrar gideceğiz sonuç ne olacak. Yanılma o kadar cok duydum ki , hatta doğumda değişen bile duydum o yüzden ortak renklerde alısveris yapacagım sanırım 🙈
Bebisim_1208 Btln bnada kndi doktorum dün üstüne basa basa erkeğe benziyor dedi Ama bi ay önce başka bi doktora gittik kıza benziyor bi ay önce 12 haftanındık şimdi 16+3
Btln Bebisim_1208 benim arkadasıma 5 ay erkek demişler sonra kıza dönmüş, baska bi yakın arkadasıma da erkek demişler iri kemikli diye kızı oldu 🤷🏻♀️
Bilge28 [silindi] su yazdıkların , verdiğin tepki kimin hastalıklı ve sorunlu olduğunu açıkça ortay koyuyor. Bu kadar yorum tazan olduysa demekki birilerini ilgilendiriyor ve sen onlarada aynı saygısızlığı yapıyorsun klavye delikanlısı. Buldun böyle platform tatmin et egonu kolay gelsin
Kumrulina [silindi] siz bi hamleyle nasıl böyle konusabiliyorsunuz ya burda postlara saygınız yoksa neden buradasınız kadın merak edip sormuş aklına burası gelmiş sana mı sorxaktı post açmak için nasıl insanlarsınız bide anne olucaksınız yazık diyorum @adm bi el atsın
Bettl [silindi] Sen nasıl bir insansın bu tepkini ancak senin gibi hasta ruhlu insanlar yapar.Kız bi heyecanla post açıp sormuş sen çok dolu bir insan olsan boş gördüğün birşeye girip cevap yazarak zaman kaybetmezsin.Senin gibisine bencede bi admin el atmalı.Hadi başka uğraşlar bul kendine