Deletedmom00710 Kızlar üçlü test sonucum biraz önce çıktı AFP 65,50 doktor yüksek dedi başka bi hastaneye yönlendirdi sizce yanılma payı var mıdır üçlü testte siz ne düşünüyorsunuz ? 🙏🙏
Dilaadali Deletedmom00710 ilk hamileliğimde ikili testim iyi çıktı o yüzden 3lü testi yaptırmadım 3lü testin yanılma payı zaten çok yüksek. Şuan 2. Gebeliğim 2li test sonucum yüksek çıtlı üçlü test yaptırmaktansa nifty test yaptırmayı tercih ettim. 10 günde sonuçlar geliyor ve %99 kesin sonuç veriyor test. İkili ve üçlü testler adı üstünde tarama testi sadece ihtimal veriyor.
Deletedmom00710 Dilaadali umarım sağlıkla kucağına alırsın canım 🙏 bende öyle dedim doktora üçlü test çoğu kadında riskli çıkıyormuş dedim evet ama yinede başka bi hastaneye göster sonucu dedi kafam karıştı canım çok sıkıldı
Dilaadali Deletedmom00710 çok sıkıcı bir süreç İnan tahmin edemicen kadar iyi anlıyorum bugün test sonucum çıkacak sabahtan beri telefonun balındayım ruh gibiyim anlıcan şuan. Açıkcası başka bir doktora da göstersen aynı yorumu yapacaktır istersen bir perinatolog ile görüş kaç haftalıksın bilmiyorum ama belki detaylı ultrasona daha erken alabilir.
Deletedmom00710 Dilaadali şuan tam 17 haftalık oldum çok güvenmiyorum da test sonucuna çünkü ikili testte neden bi sorun yoktu da bunda var bilmiyorum biraz da kafam karışık başka hastaneye gidip gitmemekte de kararsız kaldım açıkçası canım