espalp Esenburhan123 ben bilerek geç gitmiştim doktora 24binlerdeydi gittiğimde 5+4’tü. 3000-5000 i geçti mi görülür demişti doktorum
kader_ugur Asli_62 ilk olunca insan korkuyor işte merak ediyorum herşeyi öğrenmek istiyorum sabırsızım biraz😻
Gzm33 Esenburhan123 hiç takma kafana benimde öyleydi sonra göründü meger geç döllenmeymiş 6 haftalık zannediyordk regle göre ama 4 haftalık cıktı gördü keseyi dua ve sabır sakın kötü düşünme iyi olcgna inanc canım dualarm seninle 🙏🧿
Ednrr Esenburhan123 daha çokk çok yeni kesesi bile yok şuan bir kan pıhtısı gibi gözükmemesi bormal cenım bende hemen göremedim
Seymasezer Benm beta hcg 6090 çıktı internete göre 6 haftalıktı dün gittim doktora kese gözüktü ama 5 bucuk haftalık felan dedi. Haftayada kalp atısını duycaz allahın izniyle.
kader_ugur Seymasezer ben net kaç haftalık olduğunu bilmiyorum yarın kontrolüm var bakalım belli olucak inşallah 🌸
ManolyaZorAltun Benimde 5+2 de kese gözüktü ama kenarda dedi dr.. ortaladiginda kanama olabilir sorun yok dedi başına gelen var mı?
pyymamm ManolyaZorAltun keseden biraz uzak ufak bir kanama alanı vardı benimde bundan mı bahsetmek istediniz