Mrvmrv Merhaba 9+1 haftalığız bugün doktor içeride biraz kanama görünüyo dedi ne olur dedim geçebilir yada düşüğe sebep olur dedi var mı böyle bi sıkıntı yaşayanlar 😥
Mom72626 Mrvmrv kese etrafında benim de kanamam olmuştu canım hemen düşğk önleyici iğne vuruldum ve progestan fitile başlattılar. Uzandım dinlendim 2-3 gün kendiliğinden kayboldu kanama. Kullanmanı birşey verildi mi ?
Tuba_ Mrvmrv hiç korkma canııım benimde 6 haftalıklen oldu doktora gittim kese arkasında kanama var dedi iğne verdi 5 gün kullandım kanama kayboldu içini ferah tut Rabbiiim sağsağlım kucagımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi🤲🤲🤲
Mrvmrv Mom72626 en başından beri progestan kullanıyorum sabah akşam sizin geçtiğine çok sevindim biraz rahatladım sağolun 🙏🏻
sevval55 Olabiliyor canım o hic telaslanma benim normal kanamam oluyodu adet olur gibi şakır şakır doktor hastanede yatırırdı 1-2 gun progestab iğne yapar eve gonderirdi
Ozlemm47 Veren allah alan allah ben 2düşük yaptım şu an 7 haftalık hamileyim bi haftadır kahverengi akıntım var kafayı yeme noktasına geldim
Ozlemm47 Üzülme canım hayırlısı olsun inşallah bişi yok oluyo öyle kanama çevremde çok kişide oldu illa düşükle sonlanmaz
Mrvmrv Tuba_ psikolojikmi bilmiyorum karnımın içi acıyo gibi :( inşallah hayırlısıyla geçer çok sağol 🙏🏻
Deletedmom3 Mrvmrv neden olurmus peki bisey dedi mi sizin suphelendiginiz bi durum oldumu kanama yapacak
Binay Mrvmrv canım benim üç ay boyunca oldu şimdi doğumuma az kaldı inş sağlıkla alırız çocuklarımızı kucağımıza