Sedaseriner Merhaba 24 haftalık hamileyim doktor suyumun fazla olduğunu ve Endol supp diye bi ilaç verdi 2 hafta kullanmam gerektiğini söyledi. Sabah aksam kullanmaya basladim fakat tuvaletten çıkmaz oldum. Bu durumla karşılaşan ve ilacı kullanan var mı?
Nesiii Sedaseriner 20+3 bende benimde aynı Su fazlalığı gözüktü ama herhangi bir ilaç vermediler. şeker testi yapılacak
espalp Sedaseriner benim de 21.haftada su fazlalığı teşhisi konmuştu ama ilaç vermemişti doktor 🤷♀️ İlacın prospektüsünde ne yazıyor ne işe yarıyormuş🙄
limoncicegi Sedaseriner benim de suyum fazla doktor dedi ki ilaç var ama şimdilik vermeyeyim bir süre sık sık kontrol edelim dedi
Sedaseriner espalp makattan fitil verdi. Suyu fazla olanlar genelde kullanıyormuş internetten yorumlari okudum
Fatma_karaca Benimde suyum fazlaydı şeker yüklemesi yapıldı sekerim cıktı doktor diyet önerdi herhangi bi ilaç vermedi
espalp Sedaseriner şekerden şüphelendikleri için diyet ve yürütüş dedi doktorlar. Ama şekerim yüksek çıkmadı. Ben yine de yediklerime dikkat ettim böylece kilo da almamış oldum. Su da dengelendi 🙏🏻 Bence şeker yüksek olmasa bile yediklerimize dikkat etmemiz iyi oluyor su fazlalığı durumunda
Nesiii Sedaseriner banada yapılmadı o yüzden ne yiyeceğimi sapıttım yapılasıya kadar 2 haftam kaldı 😳