beyak1712 Bugün mantar yaptım kendime eşim almıştı. Komşum aradı o sırada çağırdı. Gittim dedi mantar yemek iyi değilmiş hamilelikde. Doktoru ona yeme demiş. Hiç böyle bişe duydunuz mu
Busramerve beyak1712 zehirleme riski yüksek besinlerden olduğu için tavsiye edilmiyor diye biliyorum, doktorunuza danışmakta fayda var
feyzaa34 beyak1712 hic unutmam bir kere kaynanam deli etmisti beni ye ye diye mantari esimde yanimdaydi ikiside nasil israr ediyor ama 1 isirik aldim biraktim normalde sevmem mantar. Sonra kaynanam ogrenmiski mantar zararliymis yemek ertesi gun gelip soyluyor
12_yil_sonra Kültür mantarı ise bişey olmaz , ama doğadan toplama mantarlar sakıncalı zehirli olma ihtimali var çünkü
Alessia 12_yil_sonra evet mantar proteın deposu etle esıt besın degerı onemlı olan kultur mantarı ve taze olması
Efsoo beyak1712 evet zehirlenmeyle dolayi zararli.normaldd mantar 1 gune yigilar ve bir gunde yeyilmeli.ne biliyorsun kac gundur pazarda kaliyor o mantar o uzden riskli bir defa yedim hamileliyimi bilmeden.ve igrenmksdim hic sevmem zaten