Alya-1234 Adetime 3 gün varken sabah iki kez gebelik testi yaptım silik çizgi çıkmıştı bir gün sonra tekrar sabah erken gebelik testi yaptım yine silik çizgi çıktı Bugün biraz önce tekrar erken gebelik testi yaptım meraktan çizgi çıkmadı adet günüm yarın olmam gerekiyor sizce gebelik yok mu ya da şuan gün içinde yaptığım için mi belli olmadı?
Beklenenan Alya-1234 saglik ocagina git canim yakınlarda varsa. Gün icinfe ki testlerin de doğruluk payi var sabah ilk idrarla daha iyi tabi ama ben mesela gece 12 de yapmıştım 3 gun gecince nobetce eczaneden alıp dogru çıkmıştı
Minedy Sabah ilk idrarla yapılan test daha güvenilir evet ama gün içinde koyu renkte yapılan idrarda güvenilir sonuç veriyor. Ben test yaptığımda ikindi vaktiydi. Alya-1234
Alya-1234 clmmmmm küçük bir ilçe de yaşıyoruz canım başka hastane yok merkeze gitmem gerek neyse artık yarın adet günüm olmazsa mecbur gidicem
Alya-1234 Zade salı sabah 9 da yaptım silik çizgi vardı sonra 12de erken gebelik testi yaptım o da aynı şekildeydi sonra dün sabah yine pozitifsin bugün yaptım negatif iki gündür göğüs hassasiyetimde çoktu bugün o kadar yok belimde ağrıyor sanırım adet olucam canım sıkıldı 😕
Alya-1234 Minedy ben biraz fazla su içiyorum aslında ondan da olmuş olabilir bilmiyorum yarın ilk iş kan vermek
Zade Alya-1234 Silik dahi çıkmış olsa bile betahcg değerinizin yükseldiği anlamını taşıyor .. O yüzden siz en kısa sürede kan verin başka türlü anlamak zor :)
Minedy Alya-1234 kesinlikle ondan olmuştur idrar su rengine ne kadar yakınsa içindeki hormonlar o kadar az oluyor bence testi tekrarlayın su içmeyip 🤗😍 inşallah burdan da paylaşırsınız güzel haberi
denizsmom ben ilk testimi sabah 9 da yptım çıkmadı, diğerini öğlen 3te yaptım çift çizgi çıktı, yani saatle çok ilgili olmayabilir
Deletedmom2224 Alya-1234 gün içinde olmasıyla alakası yok malesef ki demek ki negatif. Ben akşam yaptığım halde çıkmıştı yani varsa her şekilde çıkıyor. Bu aralar o 5 liralik testlerde hep çift çizgi çıkıyor insanları yaniltiyir malesef. Tavsiyem kalın olan değil ince olan kaset testlerden alın
Serife07 Alya-1234 adetime 1 hafta kala akşam saat 8 gibi yapmıştım 2. Çizgi silikti ertesi gün hemen kan verdim 69 du değerim yani hamileydim
Alya-1234 Minedy yarın tekrar yapıp ardından kan vermeye gideceğim allahım inşallah vardır çok istiyoruz 🤲🏻
Denizkasalll Bende iki saat önce yaptım bendede hayal mayal silik bi çizgi çıktı ve herzaman aynı testi kullanıyorum daha öncesinde hiç bu testte silikte olsa böyle bişey görmemiştim ama şuan var bende emin değilim ve lekelenmem oldu ondan sonra yaptım adetimede 4 gün var daha bilmiyorum adetmi oldum yoksa yerleşme kanamasımı🤦🏻♀️
Alya-1234 Denizkasalll inşallah hayırlı haberi alırsınız benim yarın adet olmam gerekiyor allahım hepimize nasip etsin inşallah