Malik Merhabalar 31 haftalik gebeyim dudağımda feci derecede uçuk çıktı uçuk kremi kullansam bebege zarar verir mi doktor randevusunda var daha tecrübeli anneler?
Brcum10 Malik cnm bende dün uçuk çıktı. İnternet’ten araştırdım ilk kez çıkıyorsa sıkıntıymış ama bende uçuk hep çıkar zaten. Eşimde eczaneden krem almış hamile için diye ısrarla sormuş eczacı evet en iyisi bu birşey olmaz kullanabilir demiş bende kullanıyorum doktoruma sormadım rahatsız etmek istemedim açıkçası.
Beybilicop Malik bende uçukladım kaç defa hele birkeresnde burnum uçukladı sirkeli suyla temizleyip kurutun bence ben ilaç kullanmadım hiç
Aryabanu Malik bende de çok çıkar uçuk sirke ve balı karıştırıp günde iki üç kere sürüyorum iyileştiriyor 👍🏻
Julej Malik zovirax kullanabilirsin canım doktor bana vermişti sadece 3-4 gün kullan demişti zaten etkili geçirdi hemen
elifeyy Uçuk kremleri doktora sormadan kullanılmıyor diye biliyorum, bende de 20 haftada çok kötü çıkmıştı dudak üstü temiz yıkayıp bepantol sürüyordum geçmiş olsun
Malik Aryabanu Brcum10 bencede bir şey olmaz ama işte sağlık ocağı yazmıyor ona bakılırsa geçen ay antibiyotik içtim dr yazdıydı
Asenadika Malik Gebelikte uçuk kremleri yasak sirke ve karbonat sürün ben öyle yapmıştım çok işe yarıyor iki üç gün düzenli sürün
Julej Asenadika kim dedi yasak olduğunu ben Gayette kullandım doktor verdi. insanları yanlış yönlendirmeyin
Asenadika Julej Benimde doktorum yasak olduğunu söyledi bende o yüzden kullanmadım insanları yanlış yönlendirecek olan ben değilim haliyle :)
espalp Malik bende 1 kez çıktı sanırım hasta olmanın eşiğinden dönmüştüm ondan olmuştu. Hiçbir şey sürmemiştim ilaç olarak. Arada limon sürüyordum üstüne. 5 güne geçmişti🙏🏻