Merhaba ben geçen pazartesi nişanım geldi ancak sadece 1cm açıklığım var demiştim. Bu pazartesi yani 29temmuz akşam 7 gibi sancılanmam başladı. İlk başta hafif ve 15 dk da bir idi. Sonra 10 dkda bire düştü ve şiddetlenmeye başladı. Bu süreçte hep evdeydim yürüdüm ve 5 dk da bire düştüğünde saat 11 gibi hastaneye gitmek üzere yola çıktık. Gittiğimde 4cm açıklığım vardı ve sancılarım nst de 80 lerde çıkıyordu. Hemen yatışım yapıldı. Tabi bu sırada sancılarım şiddetlendi ve 3 dkda bire düştü. Sonra bebeğin kalp atışlarının azaldığı söylendi. Açıklığım 7cm olmuştu ama bebek daha fazla kalamaz dediler hemen sezaryene aldılar. O kadar şiddetli sancım geliyordu ki doğuruyorum zannettim,doktorda son kez baktı 8cm ama riske atamayız diyerek anestezi uzmanına spinal yaptırdı ve sezaryen ile doğuma aldı. Zaten spinalden başka alternatifim yoktu çünkü 3-4 saat önce yemek yemiştim böyle bir şey olacağını tahmin etmediğim için. Sonuç olarak bebeğimde bende sağlıklıyız kavuştuk ama ne yazıkki hem normal doğum sancısı çektim hemde şuan sezaryen dikişlerinin acısını çekiyorum🥺