guliii Detaylı ultrason 18-23 haftalarda diyo , Cumartesi günü 23 + 0 olcam o zaman mı son yoksa 23+6 ya kadar mı, cevap verirseniz sevinirim
R_abia guliii her hastane aynı olmuyor sanırım benim gittiğim hastanede 22-24 haftalar arası yapılıyordu öncesinde yapılmıyordu 🤷🏻♀️
espalp guliii ne kadar erken girersen o kadar iyi 24 öncesi için diyorum. Çünkü kemikler sertleşmeye başlıyormuş 23’ten itibaren. İç organları iyice görmek için geç kalmamak gerek diyorlar 🙏🏻 Benim arkadaşım 26’da gitti doktor hiç gelmeseydin demiş😂 yine de baktılar ama istenen verim alınmıyormuş öyle anlattı bize
guliii Ben internetten okudum da o haftalar yazmış, eşimin işleri yoğun haftaya sarkacak gibi umarım sıkıntı olmuyordur
guliii Alessia sağ olun rahatlattınız, peki özel mi devlet mi ücretleri nasıl. Devlet hastanesinden bi türlü randevu almayı başaramadım 😑
guliii espalp ben Cumartesi 23.haftaya başlıyorum zaten en geç önümüzdeki haftada gideceğim çok geç kalmış olmuyorum galiba 🤔
Alessia guliii rıca ederım canım ben yurt dısında yasıyorum burda ayrıntılı ultrason fetal morfolı olarak gecıyor perinatolog yaptı ozel klınıge gıtmıstım ama cok yorum okudum devlet hastanelerı sallama bakıyormus turkıyede