Tufan_aras Selam arkadaşlar dün doktora gittim bebeğin hala kanala inmemiş dedi doktor ne yapacağımı bilmiyorum evim 5. Kat asansör Yok yürüyüş yapıyorum hatta hiç durmuyorum yapılması gereken herşeyi yaptım ama hala çıt Yok 😧
Deletedmom277 Tufan_aras Suni sancı verirlerse bi ihtimal sancıyla bebek kanala iner ama inmezse de yapacak bir şey yok.
Melikeb19 Tufan_aras sana emeklemeni tavsiye ederim şiddetle ❣️❣️ teşekkür edersin🤩 hem açılmayı kolaylaştırıyor hem bebişi doğum kanalına itiyor
hunilimom Tufan_aras kuzum benim 41.haftada suni sanci ile imdi oda tam değil sag tarafta kalmiştı kafası comeldim felan o anki sancıyla indi ovala karnını secde pozisyonu al
Esramese Tufan_aras az daha konus sen bn hastaydm dogum yaptim gun bugun gelme annecim diye tersine konustum 2saate kucagmdaydi 😁
LINDAMAY Melikeb19 burdan birisi bana sürekli evi gırgırla demişti. Bu şekilde bebek kanala iniyormuş veya ters ise dönüyormuş. Benim evim gırgırlanacak bir ev değil ama oradan anladım ki yerde sürünmek gerek 🤣 38 de hala sorunum devam ederse ben de deneyeceğim
Melikeb19 LINDAMAY evettt mantık aynı evi gırgırlamakla 🤩 bana doktorum tavsiye etmişti çok faydasını görmüştüm emeklemenin ☺️
Melikeb19 LINDAMAY 36 haftada hala dönmemişti bebeğim onun için tavsiye etti döndü sonra kanala girmedi aynı tavsiyeyi verdi
LINDAMAY Melikeb19 bende önümüzdeki hafta yerlerde sürünmeye başlayayım o zaman. Da ev de halı yok ne hale gelirim ondan emin olamadım 🤪
szmdc Bebek kanala girdiğinde sık tuvalete çıkılıyormuş falan diye okudum benim 2 haftadır kasıklarımda baskı var ve bebek sanki çıkacakmış gibi hissediyorum ama tuvalete sık çıkma olmadı acaba kanala girmiş olabilir mi 37. Haftadayım
Tufan_aras hunilimom canım 1 senedir namaz kılıyorum hamileliğimden önce başladım secde pozisyonunu günde 5 vakit alıyorum zaten hiç durmadım yürüdüm çalıştım ilk 5 ayı düşün hala inmedi temizlik halı hepsini yaptım bakıcaz artık diyor doktor normal Doğum istiyorum bir de çok inşallah rabbim gönlüme göre verir 🙏🏻🤲🏻
Melikeb19 LINDAMAY üstüne tayt giyinirsen bişey olmaz diye düşünüyorum🤣 amaaaa şortla falan denersen vay haline🤪