37aysgl HazelSeren neler yapılıyor canım bebeğin her yerini renkli mi gösteriyolar bende bayramdan sonra giricemde ☺️
HazelSeren 37aysgl sadece yakın yüz fotoğrafı renklı canım gerı kalan sıyah beyaz herseyıne bakılıyor bebegın en ınce ayrıntısına kadar
HazelSeren Yagmurr13 vallahı canım pozisyonuna göre yüz fotoğrafını alıyolar sonra gerı kalan organlar kalp el ayak boyun burun kemıgı bızden gıden kan akısı herseye tek tek bakılıyor
_Kubraa53 Annesinincenneti Canım ben bugün gittim detaylı ultrosana. Üsküdarda Hospital türk Hastanesi(250tl). Doktor cok ilgili aşırı memnun kaldım. Hatta yüzünü göstermesi icin cok uğraştı ama olmadı. Haftaya carsamba tekrar gel dedi 😀😀
HazelSeren Kbrkrt ben kendı hastanemde yaptırmadım fıyat pahalı dıye baska özelde 290 tl yaptırdım radyolojı doktoru yaptı
Esraaa45 Detaylı ultrason ile rekli doppler aynı mı ben 20. Haftamda renkli doppler e girdim. Detayliya girmeme gerek var mi
HazelSeren Esraaa45 detaylıyla renkı aynı anda yapılıyor canım ultrosunun adı bu zaten sana yapmadılarmı
Annesinincenneti HazelSeren hastane ismi nedir bende sordum 500 tl dediler fazla geldi oyüzden sordum size
Nese_anne Annesinincenneti fiyatı pahalı olabilir ama radyoloji uzmanının baktıgı hastaneler daha uygun fiyat veriyor asıl uzmanı perinatoloji alanı bu alanın o sebeple bazı hastanelerde bu alanın uzman dr ları baktıgı için fiyatlar biraz tuzlu olabiliyor
Annesinincenneti Nese_anne evet haklısınız, profesör doktor ücretiymiş bana söyledikleri fakat şu zaman da bu fiyat çok fazla.