BurcuMasal Annebebek122 Tabi ki var bu kadar karamsar olmayın lütfen bol bol dua edin.Kuzenim de aynı durumu yaşadı plesanta da daralma varmış yedikleri bebeğe ulaşamıyordu 38e kadar ciğer geliştiricilerle falan beklettiler bu arada kilosu 2500e kadar çıktı küveze bile girmedi çok şükür
R_Arslan Gulchirai canim benim haftasi cok iyi kuveze bile girmez belki icini ferah tut bol bol dua et❤
Gulchirai ATC çok sağoln cvplarınz için Allah hepınıze hepımıze saglıklı doğum nasıp etsın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
23sekerkiz Gulchirai canim.agrilarin nerddn geliyor baska bi belirtin varmiydi bende 35 im degisik seyler yasamaya basladim allah yardimcin olsun 🤲
Gulchirai 23sekerkiz kasık ağrıları regl olacak gbi ve çatı kemigm agryo gecelerı uykusuz ve agrım var karnmda
Annebebek122 Kubraeylul bilmiyorum canim 6 haftalikti gittigimizde kese vardi sadece 14 de gittik o zaman gozuktu ama bu zamana kadar herseyi normaldi niye boyle oldu anlamadim
Kubraeylul Annebebek122 benimde geç döllenme ilk gittiğimde kese görünmüştü sonra gittiğimde bebek görününce doktor geç döllenme demişti bana
Buketbaby Gulchirai dün başıma geldi 35+5. Net de düzenli sancım çıktı fakat rahim ağzı kapalı. Doktorum hemen ilaç başladı ve sancı durdu. Hâlâ kontrol ediliyorum dolayısıyla hastane yarışına gerek kalmadı.
Symgmnr Bende de 31. Haftada sancı çıkmıştı doktor serumlarla ilaçlarla durdurdular. Senin haftan 35 diye durdurmamışlar sanırım. Stres yapma inşallah bebeğin zamanında sağlıklıca gelir canım 😊