Ayserose Son 99 heyecan dorukda ikili rakamlara düşdük,tek sıkıntım tekrarlayan mantar enfeksiyonu ve idrar yolu iltihabı😏sizde durumlar nasıl güzeller❤️
Haribo42 Ayserose ayy bende böyle post açmıştım son 40 ama 99 dan 40 a hızlı geldim ya çok şükür zaman geçiyoduki artık geçmiyo😂😂
[silindi] Ayserose benim de sıkıntım seninkiyle aynı bir türlü atlatamadım canım son 88 gün çok şükür🙏🏻💕
Ayserose Btl41 inşallah saglıkla cabucak zamanını tamamlarız,allahım sag salim kucagınıza aldırsın miniğinizi👼🏼❤️
ikiKizAnnesi_ Rozawxz hangi ay siz , biz 04.11.2019 , ama onuncu ayın sonunda da gelebilir 🤷♀️🤷♀️❤️
elifeyy Uygulamada son 94 sezaryen olacağı İçin 15 düş hoppp 79 :))) Ağustos ta su gibi sağlıkla akıp gider hepimize inşallah 🙏
Asiyee03 Ayserose eveet benimde 99 😊 akıntı ve bel ağrısı sıkıntı oluyor biraz yine de şükür bugünümüze 😊
Rozawxz ikiKizAnnesi_ bende ekimin sonuna doğru bekliyorum inşallah normali Kasım başı sizin gibi ama doktorum bana bir tarih söylemedi henüz
MucizeAnnesi3545 Ayserose bizde bizde 😂 son 99 ❤️ O rakamı görünce bile kıpır kıpır oldu içim yaa 🤗 cok değişik bişi. Herşey gayet iyi maşallah, herşeyimiz hazır paşamızı bekliyoruz 💕🧿