merve21_ Kızlar benim adetim in gecikeli 6 gün oldu 2.nci gününde idrar testi yaptım pozitif çıktı 3.cü gününde kan testi verdim 495,3 çıktı değerim düşük mü acaba kan da değeri böyle çıkan var mı
flz355 merve21_ Benım adet gectıkten bır gun sonra 89 du canm 11 haftalık oldu suan bebişim :) Degerın kacla basladıgının cok onemı yok ıkı gunde ıkı kat artıs olmalı saglıklı gebelık ıcın :)
Seda_yazar merve21_ benim 35 çıkmıştı değerim şuan 16 haftalığız Rabbime binlerce kez şükür iki gün sonra bir daha ver kan iki kat olmuşsa sıkıntı yok sıkıntı yapma kendine canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tlysfk merve21_ normal bence, benim 3gün varken 155çıkmıştı iki gün sonra 520. Geç döllenme de olabilir önemli olan iki gün sonra iki kat artması. İki gün sonra aynı yerde aynı saatlerde tekrar verin❤️
merve21_ flz355 anladım canım benim korkularım var Bi düşük Bi kürtaj oldum ondan korkuyorum birdaha yaşarmıyım diye dualarınızı eksik etmeyin lütfen 🤲❤️
flz355 merve21_ Değerin dusuk degıl yanı bunu dusunme bıle. Icın rahat etsın ıstıyorsan ıkı gun sonra tekrr et testını . Benımde bır dusugum var canım ıcını rahat tut🙏🏻 Rabbım hayırlısıyla bebısını sıze nasıp etsın ınsallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
merve21_ flz355 flz355 amin amin inşallah rabim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah yapacam canım pazartesi bakim kaç olacak değer
merve21_ Seda_yazar sagol canım benim Allah razı olsun evet öyle yapacam kan verecem bakim değer yükseliyor mu diye rabim seninde sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
tugeyildiz Benim de o günlerde 5000 di ben de telaşa kapılmıştım çok mu yüksek diye ama endişelenecek bir şey yok
tugeyildiz merve21_ merve21_ evet 5000 ben 24 Mayıs’ta kan verdim kanda çıkmadı 30 Mayıs’ta idrar yaptım yine çıkmadı 7 Haziran’da kanda 5000 çıktı çok ani yükselmiş anormal derecede ama Allah’a şükür bebişte bir problemimiz yok