Ksknsy Bence saçma benim görümcem bakmış kızın olacak senin dedi bende ben rüramda gördüm oğluşum olacak dedim erkek çıktı 😊
shdshntrk Ksknsy bende rüyamda hep erkek gördüm hatta eşim hamile olduğumu öğrenince sabah kalktığında oda erkek evlat gördüğünü söyledi erkek hissediyordum doktora gittim 15+2 kız dedi doktor sizde böyle kız falan dedi mi hala erkek hissediyorum çünkü 😊😊
Hanife01 crash Ben onu beceremedim ya ama en iyi sonuç içinize doğan ben hep erkek hissettim rüyamdada erkek görüyodum☺
Happymother crash yaş eklemek ne demek benim yaptığımda sadece annenin Doğum tarihi ve hamile kalınan ayı istiyor
crash Hanife01 anneler hisseder derler hep. bana söyleyin bakayım 🙂 Doğum tarihinizi gün ay yıl ve hamile kaldığınız ayı yani yumurtladığınız ay .
shdshntrk Hanife01 bende hep öyle rüyamda erkek gördüm ama kız deri doktor 15+2 de yanılma payı var mıdır sizcr😊😊😊
Ipekpncr Hanife01 15 haftaligim en basindan beri kiz diyen herlese inat ben erkek hissediyorum diye gezdim gecen hafta doktorum kiz dedi nasip
Kelebek29 crash 28.07.1982 doğumluyum. 6 aralık son adet tarihim yumurtlama da 17 aralıktı sanırım net bilmiyorum acaba ne 🤗🤗🤗
Mucizemsen crash dogum tarıhım 17.08.1990 son adet tarihim 21 kasım 2017 yumurtlama günüm 5 aralık adet takvimime göre ☺teşekkür ederim şimdiden