Esmaaaaaaa MirhanMirza cevaplayın olmadı malesef açtım kaç gün önce kaynanamla sorun yaşamadığım için galiba 🤭
44sevim44 Esmaaaaaaa Esmaaaaaaa ben kendım yapıyorum canım ıstedıgın modele gore yapabılırım istersen
SemaAsya https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/etiket/cocuk-ayakkabi-kampanyasi Seçili çocuk ayakkabılarında 2.ürüne sepette %50 indirim var
gizemarabaci Esmaaaaaaa bende anahtarlık yaptırdım yine kivircikdesign sayfasına normalde tanesi 6 tl civarı ben 4 TL’ye yaptırdım sayı çoğaldıkça fiyatta düşüyor
Annesininbitanesi0 Kızlar şokta pilsan mama sandalyesi var 70 tl almak isteyenlere söylim dedim 6 ve 36 ay arası 40 kg a kadar 👍🏻❤️
armi01 Serifeee @[silindi] indirimleri değerlendirme die post açıp ordan devam edilebilir konusmaya kimsede kırılmaz. mesela ağustos indirim/kampanya sohbetleri olarak
MirhanMirza armi01 gerçekten şuradaki yorumları okuyup her defasnda gerilmekten sıkıldk.. @[silindi] artık bi el atın olmaz olsun ndirim Postu diyorum bu kadar anlayışsız Arsız insan nasıl oluyorlar anlamıyorm...
Sebahat77 Esmaaaaaaa pleksi_ Aadana ,kurabiye_sabun _aski bu sayfalara instangramdan bakabilirsin burdan yaptırdım Magnet ve kapı süsü
Fato5289 MirhanMirza babanızın tarlası gibi her yapılanı eleştirmeseniz.link görünce tıkla benim gibi okuma diğerlerini.bu ne kin bu ne öfke arsızmış.konuşmaya danışmaya kimsesi yok belki insanların.beğenmeiosan çık.7 24 senin gibi takip etme şansı olmuyo insanların.
selbi_19 mavlyudadirek merhaba kusura bakmayın🙈sizde yabancımısınız isminiz dem anladım yanlış anlamayın bende yabancıyım
selbi_19 Dilara25 yalmışlıkla bu postun altına gitti aslında ben direkt mesaj yollayacaktım kusura bakmayın il kere kullanıyorum galiba siz hatasız kulsunuz