Kelebegimmm Melike11 ben o stressin böyle bişeye sebeb olacağını asla tahmin etmezdim.3-4 saat kadar üzgün oldum sonra toparladım kendimi.ondan hemen sonrada başladı ağrılar zaten
Konul_Nilay Kelebegimmm qorxma.xestexana evden emniyetlidi.sistem iyne şam düzelessen.gunluk bez hazırla evden ütüle,salfetka,qolaltı,diş pastası şotkası.men özelde yatırdım orda verirdi özleri
Konul_Nilay Kelebegimmm mende hele tezeydi cnm.27yik 29da vuracaq.mene tikiş qoydular.qanaxmalarım oldu yatdım.çiftim aşağıda qan buraxır.biz dua edirik 32ye çataq heç olmasa.bacı Allah balalarımızı qucağımıza almağı nesip etsin
FtM_glb2 Kelebegimmm 37+4 deyiz elhamdülillah inş sizde bu haftalari görürsünüz ben ilaçlarımı düzenli bi şekilde kullandım rabbim de karşı getirdi kurtulduk atlattık o günleri
Kelebegimmm FtM_glb2 bişey daha soracaktım.benim yatdığım hastane oldukça sorumsuz bir yer.düşünün yani kaç saat peşlerinden koştum ciğer geliştirici diye diye vurma niyyetleri yoktu.şimdide serum veriyorlar ama onada pek güvenmiyorum.çünki 3-4 dakikalığına ayakta durduğum zaman başlıyor ağrılar.size vuran sakinleştiricinin ismi neydi?yani bana kullandıkları anlamsızsa yine ısrarla isteyeyim
FtM_glb2 Kelebegimmm canim sen hangi hastahane ye gidiyorsun özel mi devlet mi ben karabuk egitim ve arastirma hastahanesine gidiyorum ve beni hastahane ye aldıklarında ilk işleri hemen serum taktılar sancı azaltmak icin ve ciğer gelistiricinin ilk dozunu yaptilar 12 saat sonra da 2. Dozunu yaptilar her ihtimale karsi önlem amacli yapıyoruz dediler sonra serum ve ilaç verdiler progestanin bi değişik ismi ama işlevi ayniymis sadece daha etkiliymis oyle demişlerdi nst ile takip ettiler sancılarım azalinca ilacı verdikleri saatlerin aralığı da uzamış ti 1 gun sonra servise aldılar orada da ilaç ve serum tedavisi devam etti sancılar durunca çıkis yaptık 2 öğün progestan ve magnezyum ilaci kullandım onuda iki defa al demişti doktor hastahanede ki ilacın ismini bilmiyorum hemşireler getirip veriyordu
Kelebegimmm FtM_glb2 ben Azerbaycanda yaşıyorum.bana ciğer geliştiricini 24 saat aralıkla vurdular.ağrıların nedeni beilinmiuor.az az gelib gidiyor ultrasonada düşdüm sorun yoktu bin şükür.doktor geçecek merak etme dedi.eğer bebeğin doğarsada sağlıklı olacak ciğergeliştiricide vuruldu zaten dedi.kilosu 1960
Konul_Nilay Kelebegimmm canım hardasan hansı xestexana.babat xestexana tapmırsan bacı riskli hamilelik bidd
FtM_glb2 Kelebegimmm anladım benim kini erken vurmalarinin nedeni sancim 100 lerdeydi durdurulamazsa hemen alacaklardi kizimda erken doğum olduğu icin canım rabbim büyük birsey olmaz allahın izniyle sen kendine dikkat et yorma rabbim şifa versin
Kelebegimmm Elfsrkn önemli olan ciğer geliştiriciydi onuda vurdurdum şimdi rahatım.devamlı gelen adet ağrısı var ama açılma falan yok şükür.bide pessariy diye bişey var rahime yerleşdiriyorlar açılma olmasın diye onu yerleşdirecekler.doktor herşey yolunda doğum olursada korkma dedi🤲🏻
Kelebegimmm Konul_Nilay sumqayıtda 1 nömrelide.axı sistem qoşurlar esas ciyer açmaq üçün iyne idi o vuruldu vessalam besimdi.birde 1ci gün pessariy taxılacaq birazda onun reaksiyasına baxacaqlar sonra buraxacaqlar inşaAllah.özele getdim burda ele şerait yoxdu dediler.burda da didişdire didişdire nese eletdirirem)
Kelebegimmm Konul_Nilay axı reseptde de yazılıbki 24 saat hekim nezareti olmslıdı.mende o iyneye göre geldim mecbur
Kelebegimmm Konul_Nilay özğn yenede maraqlanarsan 2 gün qalmaq olar.eksine tecrüben olur xestexana haqqında .yeni doğum eleyenleri görğrsen nese eşidirsen öyrenirsen.mende çox narahat idim istemirdşn
Konul_Nilay Kelebegimmm ömrüm oralarda keçdi bacı.ama yenede hekimle meslehetleşerem .doöru deyirsen can.çox sağ ol