mervedinc Kızlar benim gibi olan var mı cidden bıktım artık ilk günden beri böyleyim doktorların verdikleri ilaçlar da bir kaç gün yatıştırıyor sonra yine aynı sabaha karşı kalkıyorum yarım saatim istifra etmeye gidiyor resmen bıktım canımdan
Gulchirai mervedinc 9 aydır kusyor musunuz 😔 ah Allah yardım etsin pskolojık olarak ne iyi gelyosa onu yapın belkı yardmc olr
Htczmra mervedinc Bende 26 haftalık hamileyim hala bulantilarim var ilk aylarda ki gbi aşırı olmasa da beslenme seklimi çok etkiliuo ben genelde yemeğe zorlarsam yada sabahları cikarym çok zor gerçekten
Sertap_2020 Allah yardımcın olsun Canım bende 12 haftalık hamileyim sürekli bulantı halindeyim ama kusamıyorum çok zor bir durum bütün dengem moralim keyfim alt üst oluyor. Doğuma kadar devam etmez inşAllah 😔
mervedinc Sertap_2020 ilk aylardan beri böyleyim denemediğim şeyler kalmadı yani çok zor Allah yardım etsin herkese
mervedinc Gulchirai bende öyle yapıyorum ama ne yesem ne içsem hevesli hevesli sonra yine aynı Allahtan bebek vitaminini alıyor