Merhaba kızlar hiç doğuramıcam hiç ağrım yok derken sonunda 29.07.2019 saat 8.30 da dünyaya gözlerini açtı bal oğlum 💙
gece saat 5 gbi tuvalet için kalkmamla suyumun gelmesi bir oldu hemen 5 dk snra sancı gelmeye başladı o nasıl bir sancıdır ölecem sandım bian. Sancılarım 5 dk ya bir geldi hemen yarım saattn başlamadı hiç hemen sıcak duşa girdim baktım durulacak gbi değil sancılar çok sıklıkla geliyo 7 gbi hastaneye gittim hemen yatış verdiler açılmam 5 cm olmuş nstye bağlanamadım sancımın sıklığından duramadığım için hemşireye abla geliyo ben doğruyuyorum dedim inanmadı ilk doğum bu kadar çabuk olmaz diye açıklığa tkrar baktık tam tam olmuşsun sen çabuk ıkın dedi 3 ıkınmada oğlumun o muhteşem ağlama sesini duydum çok şükür 🥰🙏 rabbim çok sancı çektirmedi çok şükür ama benim tosbik oğlum gelirken heryerimi parçalamış gelmiş iç dış dikişim çok fazla oldu kanamam durmadı doğumdan çok sonrasında çektim maalesef ki.. Bugün çok şükür evimize geldik oğluşumla evlat bambaşka birşeymiş doğumhanede emzir diye kucağınıza verdikleri zaman hissettiklerinizin tam bi kelime karşılığı yok ☺️ Rabbim herkese hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah bir avazda kurtulursunuz canlar biraz uzun oldu kusura bakmayın 🥰❤️