denizadaalpp kesinlikle kerim bey ve onur bey .. kerim bey bi tık üstte bnm icin tabikide ... hergun saat 16.00da yeni güne randevu aciliyor kizlar bilgnz olsun .
espalp Hirasu körfezde de sevgide de ayrıntılı ultrason yok diye biliyorum. Jülide hanımda ayrıntılı var ama renkli değil. Ya Atatürk araştırma ya da İzmir vardı seçenekler arasında ben İzmir’e gittim. Çünkü Atatürk araştırmada arkadaşımdan ayrıntılıda bi sorum görmemelerine rağmen su almak istediler. Kabul etmedi izmire gitti herhangi bi sorun olmadığını söylediler yine. Neden su almak istediler anlamış değildik
espalp GulinMert benim dış gebelik tedavimi de Zuhal hanım yapmıştı 👍🏻 Kendisi iyi bir doktor kesinlikle katılıyorum size
minnakdeniz Hirasu Özel Edremit Körfez de var fakat doktorum önermedi, (gebelik takibim körfezde yapılıyor bu arada) perinatoloji uzamanına gitmemi istedi belki bana özel bir durum dur bilmiyorum. Balıkesir hastanesin den randevu alamadım, İzmir e özele gittim.
Ceren7s Hirasu Geç yazdım kusuruma bakmayın. Balıkesir şehir hastanesindeki doktora randevu aldım o perinatolojiye gönderdi belki seni biryere sıkıştırırlar dedi ama randevu almam gerektiğini söyledi perinatoloji sekreteri. Daha sonra doktora gittim bana üniversite hastanesine sevk yazdı bende gittim 122tlye bakıldı. Sevk yazınca üni. Hastanesi randevusuz olarak 122tlye yaptı