Evremafas Kızlar yarın doktora gidicm 12 haftalıgım ense kalınlıgı zeka testi yapılıcak siz kaçıncı haftada yaptırdınız ve 12.haftada cinsiyet ogrenen oldumu
Bebegiiim Evremafas Ben hicbir test yaptirmadm canm cinsiyet icinde erken diye.biliyorum o haftalar ama nadiren olsada ögrenenler var
Alessia Evremafas zeka degıl kromozon bozuklugu testı cnm 12 haftada biraz zor soylesede bellı olmayabılr ben nifty genetık fetal dna testı yaptırdım 10 haftada ogrendım cınsıyetını ve kromozon bozuklugu olup olmadıgını
FatmaAtess Evremafas ya öyle bi acil acil yazıyorsunuz ki insan korkarak giriyo posta bu mu acil yani neden bu korkutmaya meraklısıniz gebe insanları anlamış değilim
Seymakaya Evremafas canım merhaba biz 13. Haftada yaptırdık 2 li testi cinsiyet öğrenmen için henüz erken diye biliyorum
Evremafas Alessia evet onu yazmayı unuttum kromozm da yapılıcak 😊😊 teşekkür ederm bilgilendirmeniz için
Evremafas FatmaAtess canım saat geçiyo geçen post açmıştım cevap gelmedi korkuttuysam kusuruma bakmayın erken kalkıcagım için uyumam lazım uyumadan ögrenmek istedm ailem yok soracak kimse de olmadıgından burya sordum kusura bakmayın tekrar dan🙏🙏🙏
Mrvsdr Evremafas ben de yarın gidicem canım benm doktorum genelde 12.haftada cinsiyeti söylüyormuş bir arkadaşım da ona gidiyor 12.haftada da kızı olacağını öğrendi
FatmaAtess Evremafas valla öyle bi girdim ki posta korktum yani ne yalan söylim sende kusura bakma kırmak veya üzmek deil niyetim
Mervednr Evremafas 12. Haftada ikili tarama yaptırdım. Doktorum 12. Haftada erkek demişti hala değişmedi. 32 haftalık olduk bu arada
Muge_Ert Canım 12.haftada yatırdım 2li testi. Cinsiyetimizde 19.hafta zorla gösterdi beyefendi🥰 Erkek hemen gösterir derler ama bizimki nazlı olacak sanırım 🙈
Muge_Ert Evremafas bizlerin kanında bulunan papp-a ve beta-hcg düzeyinin ölçülmesi ile fetal bozuklukların tespiti için yapılıyor. Sadece 1 tüp kan alıyorlar. Aynı gün doktorunuz ultrason ile bebeğinizin ense kalınlığını ölçüyor..