Merhaba arkadaşlar ben de doğum hikayemi sizlerle paylaşmak istedim
gebe kalmadan 1 sene önce miyom amelyatı olduğum için planlı sezaryen olacaktım ama normal doğum sürecini bekleyecektik,
hamilelik sürecim çok rahat geçti sadece 38. Haftanın son 5 günü uykularım ve hareketlerim kısıtlıydı toplamda 15 kilo aldım
normal doğum sürecini beklerken pupp denen bir alerji oldum vücudun plasentaya karşı geliştirdiği bir tepkiymiş, 29 Temmuz kontrole gittiğimde doktorum puppa bağlı olarak vücudumda enzimlerin değişebileceğini ve bebeğe nasıl etki edeceğini bilinmediği için yatışımın yapılmasını istedi, suyum da tam sınırdaydı
biz de kabul ettik, tahlillerim yapıldı ve gece gelen sonuçlarda gerçekten de karaciğer enzimlerimde değişmeler olduğunu gördük, doktorunuza güven duymak çok önemli ben tüm gebelik sürecimde sadece kendi doktoruma inandım ve güvendim
sezaryen olacak anne adaylarına şunu söyleyebilirim operasyon süreci çok keyifliydi ben tamamen uyuşmadım ayaklarımı oynatabiliyordum, herşeyi hissettim ama acı hissetmiyordum, doğumhane de eşim de vardı, nihayet Toprak geldi doktor ilk kontrollerini yaptıktan sonra ten tene temasımızı yaptık, daha sonra babası ile beraber çıktılar, benim dikişlerim yaklaşık 30 dk da bitti ve beni de hemen çıkardılar toplamda 1 saat kaldık amelyathanede
hiç korkulacak bir süreç değil bugün 2. Günümüz ve ben oğlumu gayet güzel kucağıma bile alarak emziriyorum ve dikiş yerlerimde de neredeyse hiç ağrım olmadı
herkese sevgiler 🌸🤗