Nursubasi Kızlar kan testim 0.00 çıktı bir sebebi varmıdır hep küsüratlı çıkardı yükselme ihtimali varmı
Tugce1803 Nursubasi Baya geçmiş adetiniz den geç döllenme dahi olsaydı çıkardı bu durumda doktora gidin bir an önce muayene olmanız gerekiyor 🙏
Nursubasi Tugce1803 geçen senede kürtaj olmustum 60 gün sonra adet olmustım devamlı muayene oluyorum hiç bir sıkıntı çıkmıyor :/ sanırım geçen ay ki kimyasaldan dolayı bu gecikme
Tugce1803 Nursubasi evet ondan dolayı da olabilir ama hcg niz sıfırlanmış bu gayet güzel Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hepimize genetik test falan da yaptırın derim hamile kalabiliyosunuz anladığım kadarıyla
pelin_87 Nursubasi hormonlarınıza baktırdınız mı, küretaj sonrası benimde adet olmam çok gecikti ve sonrasında da tüm düzenim bozuldu, fsh fırladı tedavi görmek zorunda kaldım
Simos44 Nursubasi merhaba homozigot mu heterezigot mu pıhtılaşmalarınız. Pai geninde varsa özellikle homozigot gebelik planlarken de bebek aspirini günde bir adet öneriyorlar
Tugce1803 Nursubasi ciddi bir tedaviye gerek var burdan anlaşılan doktor daha iyi bilir tabi hamile kalmak da sıkıntı yok çünkü sizde kan sulanfırcı artı folik asit almanız gerekiyo
Esenburhan123 Nursubasi canım kimyasal gebelik nasıl oluyor banada dendi ama hala beta hcg sıfırlanmadı yükseliyot sürekli 1 kerede kanamam oldu
Simos44 Esenburhan123 takip edilmesi lazım canım şu anda içerde hcg artışına sebep olacak bi doku var demek
Nursubasi Tugce1803 folikasit alıyorum kuzum kan sulandırıya Allah nasip ederse gebelik olursa başlayacağım
Nursubasi Tugce1803 amiinnn canım hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim isteyen herkese 🤲🏻