Cigdemmmm Kizlar 18+2yim ve geceleri sicak basmasindan bic uyuyamiyorum bu nasil birsey resmen alev aliyorum sizlerde de var mi boyle olan
Seherr Cigdemmmm kesinlikle uyuyamıyorum 34+2 yim bende sabah 5 gibi yatıyorum anca oda durmadan ara ara uyanıyorum :((( bide ayaklarım çok yanıyo
Slinn Cigdemmmm evet çok sıcak uyuyamadım geri kalktım tv başına geldim😂karşımda vantilatör ayaklarımda leğenin içine soğuk su doldurdum iyiyim baya 😂😂🤷🏼♀️
Aycaelifsu Cigdemmmm yanıyorum sabahlar olmuyor artık doğsun istiyorum bende 36+4 sicaktan uyku nedir unuttum 😥
Slinn Cigdemmmm niye daha önce yapmamışım dedim ya valla rahatlıyo insan menepozlu babanem gibiyim yoksa 😂😂soğuk duvar arıyorum evde dayanmak için abartısız😄😄
Cigdemmmm Aycaelifsu az kalmis sizinde biz daha yolun basindayiz 😊 naparim bilmem ki ilerleyen haftalarda
Sultanemre Cigdemmmm daha baştasın şekerim bu günlerin tadını çıkart ben 30+2 deyim sabah 5 de anca uyuyorum ve banada daha iyi günlerin son ayda tüm yanarsın diyorlar 😂
Cigdemmmm Sultanemre havalar serinleyince ayni durum olmax heralde 😂 kisin cam pencere actigimi dusunemiyorum 😂😂
R_Arslan Cigdemmmm 36+5 oluyorm sicaktan vantilator acik yatiyorum kutur kutur buz yiyorum biraz iyi geliyo
Cigdemmmm R_Arslan ay canim aman dikkat et oda carpmasin valla seninde az kalmis biz daha yolu yarilamadik 😊
R_Arslan Cigdemmmm 36+5 oluyorm sicaktan vantilator acik yatiyorum kutur kutur buz yiyorum biraz iyi geliyo
Aycaelifsu Cigdemmmm eğer kısa denk geliyorsa iyi bu kadar sıkıntı yasamazsınız ben kızımı nisan da d9gurdum gayet iyiydi hoc bir sıkıntı yaşamadık