eymenin_annesiii Kızlar 20 haftalık bebek kaç aylık oluyor? 5 bitiyor mu yoksa 5 e mi giriyor gece gece 😂😂
Alessia eymenin_annesiii daha 21+4 de 5 aya gıeceksınız 27 haftalıgım 6 aylık 6 gunluk henuz doktorda bu sekılde acıkladı burayı takıp edın https://m.mavikadin.com/20-26-22-15-34-36-19-33-23-17-haftalik-gebelik-kac-ayliktir
Semooshh İşin içinden çıkması, zor 😂 23oldum 5.buçuk diyorum. Sende 5n içindesin öyle olması lazım yani😁
Ascvk 28 haftalık hamileyim ve doktorum 8. Aya giriyorsn dedi bana 🤷🏼♀️ Bize göre 9 ay biter 10.aya girip 10 gün sonrası 40 haftayı tamamlar dedi
Bsradker Ben ayimi hep adet tarihimden takip ettim cunku bazi aylar 5 bazi aylar 4 4 bucuk hafta falan oluyo diye mesela 2 aralık adet tarihim 2 agustosta 9a giricem diyorum
Ascvk Fatmanurozgr bende öyle diyordum ama doktoruma özellikle sordum soranlar oluyor haftayı anlamıyorlar ben Kaç aylık oldum dedim o da öyle dedi bana 😀
Ascvk Mervednr işte doktorum onu açıkladı ztn canım biz hamileliği 10. Ayda doğum yaptırmış olarak hesaplıyoruz diye 🤷🏼♀️ Bende onun yalancısıyım