Bsye16 Kizlar merabaa ben ilk hamileligimi yaşıyorum 9+3 gün oldu yalnız ben karnimda sanki kalp atarmışcasına birşeyler hissediyorum sizce bu normal mi bu dönemde bebeğin hareket etmesi mümkün mü 🙄 aynı şeyi yaşayanlar varmıı ??
Senazencir Bsye16 kimisinin 40 gün olunca bişeyler hissetmeye başlarım dediğini bile duydum benim de ilk gebeliğim benim bebeğim 19 haftadan aonra hareket etmeye başladı çok korktum neden harekwt etmiyor diye ilk gebeliklerde geç hareketlenir denmişti tabi bu kişiden kişiye değişir ama 9 haftalık sanmıyorum
lnyldr Bsye16 https://i.hizliresim.com/AOkqrv.jpg Dokuz haftalıkken bebeğin burda pek karnında hissedeceğini sanmıyorum
Ascvk Bsye16 bebeğin hareketini hissetmek pek de mümkün değil canım o haftalarda daha çok çok küçük çünkü 🤷🏼♀️
Esraygtf Bsye16 gebelikte gaz problemi çok oluyor o yüzden bebek hareketleriyle karışlıtılıyor. Bebeğin kolları bacakları oluşum halinde şuan dolayısıyla hareket etse dahi senin hissetmen malesef imkansız.
Asafeymeninannesi Bsye16 Henüz hareket etmesi için çok küçük sabırsız anne ☺️ Hele bir hareketlensin yeter artık oğlum, kızım uyutmadın diyeceksiniz 🤗