Mrvm005 sevval55 bakalim zaman ne gosterir bilmiyorum zamanla sanmiyorum ama dusunursem aklimda olur bulent beyde
Mrvm005 Sanki rahim icinde bazen sızlama oluyor. Acaba buyuyor mu rahim yoksa yara varda o mu sizliyor diye dusunuyorum istemsizce. Boyle ince ince bi sizlama. Yasadiniz mi hic boyle bisey hatunlar
Cagla29930 Mrvm005 hiç üzülme canım benimde ilk üç ayım kanamalı geçti kendini zorlama mümkün olduğunca uzan dinlen corasrini bırakma çünkü benim doktorumda kanamalarım olduğu halde bıraktırmadı pıhtı daha büyük sıkıntı demişti doktorun bırak demeden bırakma canım ilaçlarını onlar daha iyi biliyorlar bizlerden biraz bu aralar eşinden uzak kalmaya çalış ilişkide kanamayı tetikliyor canım Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah canım iyi düşün iyi olsun canım😉
Mrvm005 Cagla29930 yok zaten korkuyoruz bisey olursa diye yaklasmiyoruz bile. Ali kundilli mi ne oyle bi film vardi ona benzetiom cocuk gormesin aman diye 😂😂 Insallah bi problem olmadan benimde gecer. Yarin kan vercem ayni hastanede kimseye bisey soylemeden kan vermek istiyorum diyecem en az %60 artmasi lazim sanirim diye biliyorum. Bakalim ne olacak hayirlisi Allahtan
Begonia Mrvm005 Geçmiş olsun, umarım bebeğiniz sağlıkla doğar. Kanama olduğunda doktorlar düşük riskini söylemek zorunda kalıyorlar, siz sakin olun ve mümkünse genel olarak uzanın, dinlenin. Cinsel ilişkiden ve iş yapmaktan kesinlikle kaçının.
Mrvm005 Begonia dusuk tehlikeniz var dese anlayacam de bi igne vuruncaksin sonra kazinacak parca kalmayacak belki ameliyat olacaksin falan deyince aglamaya basladim... o an ki şok simdi olsa ne diyon sen ya der kizarim heralde. Bilmiyorum ki. Sadece cumartesinden beri kendimi fazla yordum ondan da olabilir mi acaba?
Begonia Mrvm005 Olabilir. Çok dikkat edin. Genelde lekelenme bile olunca düşükten bahsediyorlar da o yüzden dedim. Umarım bir şey olmaz, siz hep yatın, dikkatli olun.
Mislimelek Mrvm005 bayağıda aramız varmış bende tam tersi Atakent te oturuyorum kargoyla gönderebilirim isterseniz
Mrvm005 Mislimelek saol canim esime soyledim de ihtiyaci olana verse daha iyi olur dedi zaten pazartesi de memlekete gececez o yuzden cok saol dusunmen icin
Mrvm005 Mislimelek canim hastaneye yattim dusuk yapiyormusum sanirim keseyi gordu ama doktor degerim dusmus. Bekliyorum kanamam da yok o ilac yerine progestan verdiler demin bana da
Mislimelek Mrvm005 yaaa rabbim sanada bebeğinede sağlık versin inşallah bir şey olmadan atlatırsınız progestan çok işe yarıyor Allaha emanet olun canım
Mislimelek Mrvm005 canım çok üzüldüm ama ne diyebiliriz vardır rabbimin bir bildiği hakkında hayırlısı olsun. Tez zaman da yeniden ve sağlıkla hamile olursun inşallah