Neseorhan Ben 29 haftalık hamileyim sizce bu haftalarda boyu ve kilosu ne kadar olmalı benimki 1200 gram bana az geldi kilosu
Hgelif Neseorhan bizde 28 haftalık 1200 36 cm doktor gayet normal olması gerektiği gbi dedi kafana takma canm
Ebiyim Neseorhan benim geçen hafta 1350 gramdı kilosu doktor bir hafta önden gidiyor demişti. 28 haftalıktık o zaman. Şimdi 29 olduk daha da artmıştır ama 30 da gideceğim bir daha
Ebiyim Neseorhan ben özellikle beslenmemi değiştirmedim. Sadece ben yattığım için çok yememeye çalışıyorum ama kalsiyum ve protein ağırlıklı besleniyorum. Her gün kaşarlı omlet yapıyorum kahvaltıda mesela. Akşam normal ev yemeği yiyorum. Aralarda da meyveli yoğurt çikolatalı süt ( normal süt içemiyorum) meyve atıştırıyorum sürekli ve kuruyemiş yiyorum. Fındık ceviz falan.
Esmeda Merhaba bizde 28 haftamizdayiz 1.200 dedi banada az geldi ama haftasiyla uyumlu ddi doktor gayet yedigime felan dikkat ediyorum ama hep ben aliyorum kg 🙈cokta kilolu olmucak sanirim😀
Akfth Bende 28 haftqligim 30 da gidicem bakalim nekadar diycek ama ben hic kilo almadim 99 la hamile kalmostim okadar kotu gecti ki ne yedim je ictim 6 aydan sobra iyi oldum suan 7 qylik 94 kiloyum 😊😊 Bakalim ben verdim bebek nasil merak ediyorum