SevgiSungur Buradaki hastaneye giden var mı tedaylı ultroson fiyatı ne kadar bilgisi olan .salı günü tedatlı ultroson randevum var fiyat sormayı unuttum 🤭😊birde sadece hasta giriyormuş içeri neden yanımızda biri girmiyor ya 😏
crescent_ SevgiSungur orayı bilmiyorum ama benim doktorum Güllük caddesindeki Hasan Urcu’ya yönlendirdi beni. 180 tl ydi. Çok da memnun kaldım. Eşim de yanımdaydı. Sonuçları yazılı ve cd olarak verdi hatta. Eğer orası pahalıy gelirse hasan beyi tavsiye ederim.
YazCilegi SevgiSungur Kendi doktorum orda.120 tl fiyatı siyah beyaz oluyor. 10-15 dk sürüyor sadece anne adayı giriyor. E madem böyle neden para vereyim ki dedim yeni açılan devlet hastanesinden randevu aldım orada yaptırdım. Aynı islemler ve ücretsiz. Sonucları 2 dk da aldım. Doktorum memnun kaldı eger gerek görseydi özele gidicektim tekrar
SevgiSungur YazCilegi kendi doktorum bile her defasında renkli bakıyor tedaylı nasıl siyah beyaz oluyor onu anlamadım inşallah öyle değildir ya😏
YazCilegi SevgiSungur randevu almak için radyoloji katına indiğinizde size kagıt vermediler mi? Orada yazıyor siyah beyaz oldugu
SevgiSungur Verdiler ama yazmıyor tek girilir falan .2 boyutlu usg bilgilendirme yazıyor başta acaba 2 boyutlu o mu demek
YazCilegi SevgiSungur Bende yazıyordu siyah beyaz oldugu. Acaba 1 ay içinde cihazları mı değiştirdiler ki ? 😅
Snmsnmz 120 tl fiyatı. Detaylı ultrasonun amacı bebeğin organlarının gelişimini görmek ve organlardaki kan akışının sağlıklı olup olmadığına bakmak o yüzden çok takılmayın zaten 15-20 dk sürüyor. 🙂