Meryemarden33 Kızlar ben d3 kalsiyum magnezyum kullanıyorum ama Omega 3 hapı kullanmıyorum bi zararı var mı kullanmayan var mı aramızda ????
Suna_Aysal Meryemarden33 kullanmiyorsan mutlaka haftada 2 gün balik ye. Omega 3 cok önemli demisti bana doktorum
Emreilknur5561 Meryemarden33 ben kullanıyorum doktor bebeğin gelişimi icin faydalı demişti, kullanmıyorsan da balık yemelisin. Ocean Mummy kullandığım ilaç tavsiye ederim size de
SemaAsya Meryemarden33 Ben de 32 hafta boyunca kullanmadım doktorum vermedi. Burada öğrendim. Dün de değiştirdim doktorumu sağ olsun bana çok iyi bir balık yağı önerdi. Normalde 3 ayda sonra başlıyorlarmış. içerik olarak benim kullandığım havyardan yapılıyormuş ismi de Omega Royal https://www.dermoeczanem.com/omega-royal-omega3-30-kapsul İmom çok meşhur hatta onunla arasındaki farkı sordum eczaneye bu daha iyiymiş benim aldığım öyle söyledi. Doktorunuza danışın.
Haribo42 Meryemarden33 ben omepa kullanıyorum imom dan regenesisten hepsinden daha yoğun balık yağı var içinde sanırım fiyatı bi tık daha pahalı ama çok az fark var siye biliyorum
Deniziimmm Meryemarden33 canım ben omega regenesis 34.haftaya kadar kullandım şimdi dr bana decavit ve devit3 verdi doğuma bir ay var ve kullanmam için..